I de senere år er en række apps og online-værktøjer, der kan måle trivsel, arbejdsglæde eller stress kommet på markedet. Velliv Foreningen har undersøgt, hvad de har at tilbyde.
Testen er gennemført af Implement Consulting Group og TeamArbejdsliv for Velliv Foreningen med hjælp fra danske SMV'er.
GAIS måler arbejdslyst gennem syv faktorer og i alt 38 spørgsmål. Målingen kan gennemføres med varieret frekvens fra en gang om ugen til en gang årligt. Vælger man hyppige målinger, får man man færre spørgsmål pr. gang, men efter tre måneder har man besvaret det hele.
Howdy måler trivslesniveau hos brugeren gennem fem spørgsmål og udregner et samlet trivselsniveau. der kan aktiveres et modul, der måler fysisk velbefindende.
KOMPIS opfordrer medarbejderen til at gennemføre fysiske og mentale øvelser, som sigter på at træne robusthed og resiliens. Derudover måles sundhed og performance på seks parametre gennem spørgsmål om fysiske og psykiske forhold.
Peakon måler på medarbejderengagement og arbejdsglæde på fem kategorier. Virksomheden har mulighed for at tilføje egne spørgsmål. Spørgsmålene kan udsendes med varieret frekvens fra en gang om året til en gang om ugen.
Sumondo måler stressniveau hos brugeren ud fra tiden mellem hjerteslag. Målingen sker i kombination mellem brug af et armbåndsur og en tilhørende app. Man kan enten måle gennem døgnet eller mindst fem minutter hver dag.
Woba tilbyder en række forskellige undersøgelser, som fx APV og løbende målinger på engagement og trivsel. Undersøgelserne kan både udfyldes via en app og online på computeren.
Zoios måler medarbejdernes trivsel, stress og eNPS (medarbejdertilfredshed) gennem 11 spørgsmål. Spørgsmålene udsendes automatisk via mail månedligt til medarbejderne. Tilbagemelding sker på 8 faktorer, hvor man kan se hvilke faktorer som påvirker den samlede trivsel mest.
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen og til at indsamle statistik. Vi gemmer ingen personlige data. Læs mere.