Økonomi

Her kan du blive klogere på Velliv Foreningens økonomi og se vores årsrapporter og halvårsrapporter. Du kan også se vores andre forskellige rapporter på denne side.

Foreningen er født med en formue på 8 mia. kr. Formuen blev ved foreningens opstart placeret i aktier og obligationer. Foreningens bestyrelse har ansvaret for placeringen af midlerne med henblik på at skabe et afkast af formuen. Repræsentantskabet har i to omgange besluttet at investere størstedelen af formuen i aktier i dattervirksomheden Velliv.

Afkastet af formuen kan ifølge foreningens vedtægter bl.a. anvendes til almennyttige aktiviteter og bonusordning for medlemmerne. Foreningens bestyrelse og repræsentantskab har fastlagt retningslinjer for, hvordan afkastet bedst anvendes.

Årsrapport

Seneste årsrapport kan ses på dette link

CSR-rapport om samfundsansvar

Se CSR-rapporten fra 2019 om samfundsansvar og Velliv Foreningen på dette link