Mod en meningsfuld hverdag

Gallo Kriserådgivning modtager en bevilling på 60.000 kr. fra Velliv Foreningen til en indsats, der sigter mod at hjælpe socialt og psykisk sårbare borgere med at danne sociale fællesskaber og bekæmpe ensomhed.

Velliv_Lokal trivsel.png

Ansøger

Gallo Kriserådgivning

Bevilling

DKK 60.000

Projektperiode

2024 - 2024

Beliggenhed

Midtjylland

Status

Igangværende

Pulje

Lokal trivsel

År

2023

Styrkelse af socialt samvær 

Mange socialt og psykisk sårbare mennesker oplever ikke at have en meningsfuld hverdag eller at være en del af et fællesskab.

Dertil har mange svært ved at få den nødvendige hjælp og støtte til at opretholde en almindelig fungerende hverdag, primært på grund af det kommunale og psykiatriske systems pressede kapacitet og økonomi.

Målet med indsatsen er således at fremme deltagernes mentale sundhed ved at styrke deres ressourcer på tværs af det mentale, fysiske og sociale spektrum.

En bred vifte af aktiviteter 

Indsatsen vil først og fremmest tilbyde en bred vifte af aktiviteter, herunder fællesspisning, højtidsfejringer, biografbesøg og koncertturer, der skal give brugerne en mere meningsfuld hverdag. 

Udover de planlagte aktiviteter vil projektet også inkludere et krea-værksted, hvor brugerne kan udfolde deres kreative talenter og samtidig opbygge relationer med andre.

70 brugere får mulighed for at deltage i projektet, som vil strække sig fra d. 1. januar 2024 til d. 31. december 2024. 

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps