Ture der styrker fællesskabet

Mødestedet modtager en bevilling på 45.080 kr. fra Velliv Foreningen til et projekt, der vil arrangere tre ture ud af huset, der har til formål at skabe mindeværdige oplevelser og styrke fællesskabet blandt deltagerne.

Velliv_Lokal trivsel.png

Ansøger

Mødestedet

Bevilling

DKK 45.080

Beliggenhed

Midtjylland

Status

Igangværende

Pulje

Lokal trivsel

En støtte til socialt udsatte

Mødestedet er en organisation dedikeret til at styrke det sociale fællesskab og mindske social angst blandt voksne med sociale psykiatriske diagnoser eller andre sårbarheder.

For mange af Mødestedets brugere er det en udfordring for dem at forlade både deres eget hjem og det trygge miljø på Mødestedet.

Dette ønsker man at komme til livs, og man ønsker derfor at skabe positive forandringer for brugerne ved at tilbyde dem unikke oplevelser, fremme fællesskab og styrke det sociale netværk.

Fællesskab og natur 

Projektet består af tre ture. Første tur er til den maleriske Svostrup Kro, hvor deltagerne vil få mulighed for en rundvisning og nyde en lækker frokost. Efterfølgende fortsætter turen til fugletårnet ved Sminge Sø, hvor de kan opleve naturen og fuglelivet tæt på.

Anden tur består af en sejltur på Hjejlen fra Silkeborg til Himmelbjerget. Her vil en lokal guide dele historier om Silkeborg undervejs.

Den tredje tur fører deltagerne til Ørnereservatet i Them, hvor de vil opleve ørneshows, en spændende bisonsafari og have mulighed for naturskønne vandringer. Projektet strækker sig over syv måneder, og i alt vil 40-50 personer have mulighed for at deltage. 

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps