Styrkelse af arbejdsfællesskabet

Mejlby Efterskole modtager en bevilling på 249.550 kr. fra Velliv Foreningen til et projekt, der har til formål at forbedre arbejdsfællesskabet og øge den interne tillid blandt skolens medarbejdere.

Velliv_Vores arbejdsplads.png

Ansøger

Mejlby Efterskole

Bevilling

DKK 249.550

Projektperiode

2023 - 2024

Beliggenhed

Nordjylland

Status

Igangværende

Pulje

Vores arbejdsplads

År

2023

Styrket arbejdsfællesskab

På efterskolen oplever medarbejderne udfordringer i form af blandt andet manglende tillid og støtte imellem. Samtidig arbejder man med elever, der stiller høje følelsesmæssige krav, og medarbejderne oplever et øget arbejdspres som følge. 

Efterskolen ønsker derfor at styrke deres arbejdsfællesskab ved at reducere konflikter og forbedre samarbejdet samt støtte hinanden i dagligdagen, også under øget arbejdspres.

For at komme i mål med det, vil man udvikle hele organisationen på tværs af niveauer for at forbedre kommunikationen, samarbejdet omkring kerneopgaven og den psykologiske tryghed.

Tre workshops

Efterskolen planlægger at gennemføre en række aktiviteter for alle medarbejdere. Et centralt element er tre workshops, der vil fokusere på forskellige aspekter af arbejdsfællesskab.

Den første workshop vil adressere arbejdsfællesskab og kultur, den anden arbejdspres og stress, og den tredje konfliktmønstre og kommunikation. Udover disse workshops vil der være dedikerede udviklingsforløb for ledelsen og samarbejdsudvalget.

Projektet involverer alle på arbejdspladsen, inklusive de to ledere og 27 medarbejdere og strækker sig over otte måneder fra oktober 2023 til maj 2024.

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps