Mental trivsel i ung non-proft NGO i udvikling

Tænketanken Frej, en organisation dedikeret til klima, miljø, sundhed og dyrevelfærd i fødevaresektoren, modtager en bevilling på 124.800 kr. fra Velliv Foreningen til et projekt, der sigter mod at forbedre trivslen blandt medarbejderne.

Velliv_Vores arbejdsplads.png

Ansøger

Tænketanken Frej

Bevilling

DKK 124.800

Projektperiode

2024 - 2024

Beliggenhed

Hovedstaden

Status

Igangværende

Pulje

Vores arbejdsplads

År

2023

Udvikling og konstruktiv sparring 

Virksomheden har siden sin begyndelse været en værdidrevet arbejdsplads i konstant udvikling. Den primære udfordring er, at de unge og ofte nyuddannede medarbejdere hos Frej har svært ved at navigere i en kompleks hverdag med stort ansvar og mange projekter.

Projektet har derfor til formål at ruste medarbejderne med værktøjer til at sikre psykologisk tryghed og en positiv feedbackkultur, der fremmer udvikling og konstruktiv sparring.

Samtidig vil projektet give medarbejderne redskaber til at forstå og håndtere balancen mellem at brænde for arbejdet, og at brænde ud.

Stressforebyggelse og work-life balance i fokus 

Projektet inkluderer en række aktiviteter, herunder workshops om psykologisk tryghed og feedbackkultur, stressforebyggelse og work-life balance.

Disse workshops vil ikke kun gavne den enkelte medarbejder, men også styrke hele organisationens evne til at håndtere stressrelaterede udfordringer.

Indsatsen vil forløbe fra januar 2024 til november 2024 og involvere hele arbejdspladsen bestående af 4 ledere og 14 medarbejdere.

 
Projektets placering

Vis lokation på Google Maps