Ensomme unge i Gribskov

Frivilligcenter & Selvhjælp Græsted modtager 50.000 kr. til et projekt, der skal afhjælpe ensomheden blandt unge i alderen 20-30 år i Gribskov Kommune.

indsatsområde 1c.png

Ansøger

Frivilligcenter & Selvhjælp Græsted

Bevilling

DKK 50.000

Projektperiode

2022 - 2022

Beliggenhed

Hovedstaden

Status

Igangværende

Pulje

Lokal trivsel

År

2021

Et trygt rum

 Frivilligcenter & Selvhjælp Græsted får en bevilling fra Velliv Foreningen til projektet Ensomme unge i Gribskov. 

Projektet retter sig mod ensomme unge i alderen 20-30 år i Gribskov Kommune, der gennem projektet skal hjælpes ud af ensomhed, danne fællesskaber og have tilknytning til et trygt rum.

Dette skal ske ved at skabe et frirum, hvor der er mulighed for at blive inkluderet i aktive og sociale fællesskaber, hvor de unge kan øve deres sociale færdigheder i trygge omgivelser. 

Tage hånd om udfordringerne

Aktiviteterne vil bestå af madlavning, spil, gåture og lignende. Projektet vil blive drevet af ressourcestærke, lyttende og støttende mentorer, som selv er unge og dermed i øjenhøjde.

Den metodiske tilgang indebærer derfor aktiviteter i Frivilligcentret, hvor der også vil være ressourcestærke, lyttende og støttende unge mentorer tilstede, så målgruppen trygt kan kommunikere deres udfordringer, så der kan tages hånd om disse. 

Derudover har frivilligcentret en ambition om, at målgruppen på sigt selv kan være med til at indgå i eller starte aktiviteter og fællesskaber i fremtiden. 

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps