Coaching forløb for sårbare mødre

Familienetværket Humlebæk modtager en bevilling på 19.400 kr. fra Velliv Foreningen til en indsats rettet mod mødre, som står overfor udfordringer med at jonglere hverdagens krav.

Velliv_Lokal trivsel.png

Ansøger

Familienetværk Humlebæk

Bevilling

DKK 19.400

Projektperiode

2024 - 2024

Beliggenhed

Hovedstaden

Status

Igangværende

Pulje

Lokal trivsel

År

2023

Hjælp til mødre 

Familienetværket Humlebæk er kommet i kontakt med mere end 60 familier, hvor mere end halvdelen føler sig udfordret i dagligdagen.

En tredjedel af mødrene kæmper med kronisk sygdom, langvarig sygemelding som følge af stress, svære psykiske diagnoser og frygter at miste retten til deres børn. De står over for virkelig svære udfordringer og føler sig ofte overvældede og alene i deres liv.
 
Eksisterende tilbud formår ikke altid at imødekomme behovene hos denne målgruppe, og projektet har derfor fokus på at støtte mødrene, der kæmper med at få dagligdagen til at gå op. 

Individuel støtte 

Projektets kerne er syv individuelle 1:1 sessioner for hver af de fem deltagere, der strækker sig fra d. 5. januar til d. 31. maj.

I løbet af disse sessioner vil deltagerne blive coachet i forhold til deres mest presserende udfordringer. Deltagerne vil også modtage undervisning i relevante værktøjer og arbejde med emner som målsætning, frygt, mønsterbrud, nye muligheder og commitment.

Projektet er således designet til at fokusere på den enkeltes psykiske trivsel og skabe en stærkere forbindelse mellem deltagerne og de ressourcer, der kan hjælpe dem med at håndtere de udfordringer, de står overfor. 

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps