Agilitet i en omskiftelig verden, uden at gå på kompromis med mental sundhed og psykologisk tryghed

Nodo Arkitekter modtager en bevilling på 125.000 kr. fra Velliv Foreningen til en indsats rettet mod at styrke trivsel og psykologisk tryghed på arbejdspladsen.

Velliv_Vores arbejdsplads.png

Ansøger

Nodo Arkitekter Aps

Bevilling

DKK 125.000

Projektperiode

2024 - 2024

Beliggenhed

Midtjylland

Status

Igangværende

Pulje

Vores arbejdsplads

År

2023

Indsats for bedre samarbejde og kommunikation

Nodo Arkitekter er et arkitektfirma, der opererer i en kompleks og omskiftelig verden.

Dette projekt kommer i den sammenhæng som en respons på de udfordringer, virksomheden har stået overfor på grund af Covid-19-pandemien og den igangværende konflikt i Ukraine, der har ført til afskedigelser og skabt en atmosfære af usikkerhed.

Man ønsker derfor at forbedre den gensidige forståelse, samarbejde og kommunikation, baseret på medarbejdernes forskellige personlighedstyper, således at mangfoldighed bliver en styrke, hvilket også vil påvirke arbejdsglæden positivt.

Ekstern ekspertise og løbende involvering

Som en del af projektet vil der blive iværksat flere tiltag for at forbedre arbejdsmiljøet hos Nodo Arkitekter. Disse inkluderer blandt andet en omfattende måling af trivsel og psykologisk sikkerhed blandt alle medarbejdere og partnere baseret på værktøjet GAIS.

Der vil også blive udarbejdet DISC-profiler for både ledere og medarbejdere, efterfulgt af workshops og træningssessioner med fokus på udvalgte emner og indsatsområder.

For at sikre en effektiv gennemførelse af projektet vil der blive tilknyttet to eksterne konsulenter fra firmaet Progreso. Indsatsen vil strække sig over en periode fra februar til december 2024 og involvere hele arbejdspladsen, herunder tre ledere og 14 medarbejdere.

 

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps