Gå til sidens indhold
Medlemsnyt

Engager dig i Velliv Foreningen

Medlemmer af Velliv Foreningen har gode muligheder for indflydelse. Det fortæller Peter Gæmelke om i et interview med Avisen Danmark.

Peter_gemaelcke0022_16-9.jpg

Kunderne i pensionsselskabet Velliv er automatisk medlemmer af Velliv Foreningen, der ejer Velliv. Men for få medlemmer engagerer sig aktivt i foreningen, trods de gode muligheder for indflydelse. F.eks. er der nu åbent for opstilling til repræsentantskabsvalg i Østdanmark. I repræsentantskabet træffes en række vigtige beslutninger omkring både Velliv Foreningen og Velliv.

I et dobbeltinterview med Avisen Danmark fortæller Velliv Foreningens formand, Peter Gæmelke, og Nina Smith, formand for Forenet Kredit, der ejer Nykredit, om behovet for større medlemsengagement.

For Peter Gæmelke er det afgørende, at de folkevalgte i Velliv Foreningen rent faktisk repræsenterer medlemskredsen bredest muligt.

”Det vigtigste er, at vi har en demokratisk model, og at der ikke er nogen, der ikke kan få adgang. Sådan er det også i de gamle andelsselskaber,” siger han til Avisen Danmark med henvisning til landbrugets slagterier, mejerier og foderstofselskaber.

Læs hele artiklen fra Avisen Danmark på dette link

Relaterede nyheder
Medlemsnyt

Medlemsmøder i efteråret

Vil du blive klogere på mental sundhed i arbejdslivet og på Velliv Foreningens indsats? Så tag med til eksklusive og gratis medlemsmøder i november og december.

Læs mere
Medlemsnyt

Godt resultat i Velliv Foreningen

Velliv Foreningen fik et godt resultat i 2018. Repræsentantskabet i Velliv Foreningen har besluttet at udbetale 204 mio. kr. i kontant medlemsbonus, mens 51 mio. kr. går til almennyttige uddelinger til mental sundhed.

Læs mere
Medlemsnyt

Nordisk investorpris til Velliv Foreningen

Velliv Foreningen har vundet prisen som årets nordiske influencer på området for institutionelle investorer. Prisen er givet for Velliv Foreningens transparente og demokratiske omdannelse af pensionsselskabet Velliv til et kundeejet selskab.

Læs mere