Gå til sidens indhold
Mental sundhed

20.000 medarbejdere fejrer Danmarks Mentale Sundhedsdag

Torsdag 10. oktober er det Danmarks Mentale Sundhedsdag. Det vil 20.000 medarbejdere på 516 arbejdspladser fejre med events, der fremmer mental sundhed.

DMS-Logo-negativ.jpg

I samarbejde med en række partnere lancerer Velliv Foreningen i år ”Danmarks Mentale Sundhedsdag” torsdag den 10. oktober. Siden juni har alle landets arbejdspladser kunnet søge om støtte på op til 10.000 kr. til et event, der med samtale og læring fremmer mental sundhed på arbejdspladsen.

Ikke mindre end 850 ansøgninger blev sendt afsted og modtaget af Velliv Foreningen. Et uddelingsudvalg bestående af otte eksperter inden for mental sundhed i arbejdslivet har sammen med Velliv Foreningen udvalgt 516 modtagere af støtte for et samlet beløb på 5.020.000 kr.

20.000 medarbejdere vil den 10. oktober – eller på andre dage i uge 41 – deltage i events om mental sundhed på arbejdspladser i alle brancher over hele landet.

Uddelingsudvalget bestod af Birgit Aust (Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø), Yun Ladegaard (Københavns Universitet), Poul Dahlgaard (Velliv), Lisbeth Kjersgård (FH), Signe Tønnesen Bergmann (Lederne), Charlotte Bredahl (FOA), Jens Kvorning (SMV Danmark) og Rikki Hørsted (Videnscenter for Arbejdsmiljø og repræsentant for sekretariatet for Partnerskabet Sammen om mental sundhed).

 

 

Relaterede nyheder
Mental sundhed

Søg nu: 10.000 kr. til 500 arbejdspladser, der vil tale om mental sundhed

Den 10. oktober er det Danmarks Mentale Sundhedsdag. Det fejrer Velliv Foreningen ved at uddele 10.000 kr. til 500 arbejdspladser, der vil arrangere et event om mental sundhed på Danmarks Mentale Sundhedsdag.

Læs mere
Mental sundhed

Danmarks Sundeste Arbejdsplads ligger i Ringsted

Medarbejderne i Arbejdernes Landsbanks filial i Ringsted blev landsvinder af Danmarks Sundeste Arbejdsplads – Initiativprisen 2019. Særprisen for Mental Sundhed gik til Revision Limfjord.

Læs mere
Mental sundhed

Regionsvindere kåret i Danmarks Sundeste Arbejdsplads 2019

47 virksomheder blev indstillet til Danmarks Sundeste Arbejdsplads. Alle har kunnet stemme på de bedste initiativer, og der er nu fundet fem regionale vindere.

Læs mere