Gå til sidens indhold
VFvalg24_forside.png

Gør en forskel

Nu kan du stille op som repræsentant til Velliv Foreningens repræsentantskab

Anmeld dit kandidatur her

Nu er der valg til repræsentantskabet – vil du være med til at gøre en forskel?

Nu er der valg til repræsentantskabet i Region Hovedstaden og Region Sjælland. Du kan være med til at gøre en forskel ved at stille op til repræsentantskabet. Du kan stille op til foreningens repræsentantskab og få indflydelse på, hvordan foreningen skal udvikle sig de næste fire år.

Repræsentantskabets indflydelse og opgaver

En repræsentant har en række opgaver og ansvarsområder. Som repræsentant i Velliv Foreningen er du med til at sætte rammerne for bonusudbetalinger til medlemmerne og foreningens almennyttige aktiviteter, der fremmer mental sundhed i arbejdslivet. Derudover har du som repræsentant også selv mulighed for at stille op til bestyrelsen i foreningen. 

Som repræsentant i Velliv Foreningen har du også indflydelse på pensionsselskabet Velliv og du er med til at indstille Vellivs bestyrelse. Det er Vellivs bestyrelse, der sammen med Vellivs direktion har ansvaret for driften af Velliv. 

Repræsentantskabsarbejdet løftes primært på to halvårlige repræsentantskabsmøder. Som repræsentant kan du forvente ca. en halv dags forberedelsestid pr. møde. Foreningen afholder også seminarer fra tid til anden.

På møderne vil du som repræsentant have følgende opgaver:

  • Vælge Velliv Foreningens bestyrelse
  • Indstille pensionsselskabet Vellivs bestyrelse
  • Godkende Velliv Foreningens strategi
  • Godkende udbetaling af bonus
  • Fastlægge de økonomiske rammer for foreningens almennyttige aktiviteter

Som repræsentant har du også mulighed for at overrække donationer til projekter inden for mental sundhed i dit lokalområde. Se, hvilke projekter Velliv Foreningen har støttet her. 

Som repræsentant er du derudover også i dialog med medlemmerne i dit område og besvarer henvendelser, du får fra medlemmerne. Du kan læse mere om opgaverne som repræsentant her.

 

Sådan stiller du op som repræsentant

Du kan melde dit kandidatur i perioden fra den 7. november 2023 til den 10. januar 2024.
Du kan stille op til repræsentantskabet, hvis:

  • Du har været medlem af Velliv Foreningen senest den 1. november 2023
  • Du er bosat i enten Region Hovedstaden eller Region Sjælland
  • Du får mindst 10 andre medlemmer i din region, til at være stiller for dig senest den 10. januar 2024. En stiller er en støtter af dit kandidatur og skal blot registrere sig via vores opstillingssystem 
  • Du i øvrigt opfylder kriterierne i vedtægterne §§ 3.1, 4.3 - 4.6, herunder særligt regler vedrørende tilknytning til Velliv, Pension & Livsforsikring A/S, Velliv Foreningen F.M.B.A. og konkurrerende virksomheder 

Du kan læse mere om opstillingskriterierne her. Har du yderligere spørgsmål til opstillingskriterierne, kan du kontakte Velliv Foreningen på tlf. 22 60 07 22. 

Har du spørgsmål til valget?
Malene Dalmark Espeland

Malene Dalmark Espeland

Projektleder