Gå til sidens indhold
Vores arbejdsplads

Vi tager ansvar for vores arbejdsmiljø og trivsel

Organsationen AFS Interkultur modtager 47.120 kr. til at sætte fokus på den mentale sundhed på arbejdspladsen.

group-of-people-standing-indoors-3184396.jpg

Organisationen modtager støtte til en indsats, hvor både medarbejdere og ledere får værktøjer til at forebygge og håndtere mental mistrivsel. 

Forebygge stress og langtidssygemelding

AFS Interkultur er en organisation, en non-profit udvekslingsorganisation baseret på et netværk af engagerede frivillige. Organisationen har oplevet tilfælde af stress i deres medarbejderstab, og de ønsker derfor at lave en indsats, der forebygger stress og langtidssygemeldinger.

Foreningen modtager derfor 47.120 kr. fra Velliv Foreningen til at lave et projekt, der skal styrke den mentale sundhed blandt medarbejdere og ledere.

Indsatsen skal give de ansatte værktøjer og metoder til at forebygge og håndtere mental mistrivsel.

Et stærkt arbejdsfællesskab

Projektet bliver faciliteret af arbejdsmiljøkonsulent Birgitte Glifberg, og består af udførslen af Persolog Stress Profiler, sparring og afholdelse af to temadage. Aktiviteterne henvender sig både til ledelse og medarbejdere. 

Formålet er, at medarbejdere og ledere får større viden om forebyggelse af stress og samtidigt 
styrker arbejdsmiljøet. Derudover skal indsatsen give ledelsen forskellige copingstrategier til at håndtere uhensigtsmæssig stressadfærd både på den korte og lange bane, så de kan fungere som rollemodeller for de ansatte. 

Således har indsatsen til formål at forebygge stress og skabe et stærkt arbejdsfællesskab i AFS Interkultur. 

Relaterede projekter
Analyse og kampagne

Nye metoder til at skabe et godt arbejdsmiljø i frivillige organisationer og foreninger

Vidensprojektet skal kortlægge årsager til dårligt psykisk arbejdsmiljø i frivillige organisationer og udvikle konkrete værktøjer til at forebygge og skabe handlekraft blandt ledere og medarbejdere.

Læs mere
Lokal trivsel

Arbejdsmiljø

Café Parasollen modtager 25.000 kr. fra Velliv Foreningen til at konsultere en psykomotorisk terapeut med henblik på at identificere problemer i arbejdsmiljøet blandt medarbejdere og frivillige.

Læs mere
Lokal trivsel

Styrk Arbejdsmiljøet med Medarbejderne efter corona-virussen ramte os

Vangskov Bustrafik modtager 38.800 kr. fra Velliv Foreningen til at understøtte trivslen på arbejdspladsen og sætte fokus på stresshåndtering.

Læs mere