Gå til sidens indhold
Lokal trivsel

Surf udenom din usunde stressadfærd

Forlaget Samfundslitteratur modtager 41.750 kr. til at understøtte trivslen og sætte fokus på stresshåndtering på forlagets arbejdsplads.

k10.jpg

Indsatsen foregår i samarbejde med rådgiverenheden GLIFBERG PROCESSER.

Forbyggende og trivselundersøttende indsats

Corona-krisen påvirker det psykiske arbejdsmiljø og måden, der arbejdes på. Det stiller ændrede krav til samarbejdet og opgaveløsningen. 

Med denne indsats vil Forlaget Samfundslitteratur derfor lave en stressforbyggende og trivselsunderstøttende indsats på deres arbejdsplads. Formålet er at fremme mental sundhed for ledelse og medarbejdere med konkrete forebyggende aktiviteter.

Processen foregår i samarbejde med rådgiverenheden GLIFBERG PROCESSER. Alle i virksomheden får med indsatsen udarbejdet en Persolog Stress Profil, og der gives individuel tilbagemelding. Der vil desuden bliver afholdt en fælles temadag, hvor der holdes oplæg og dialog om mental sundhed og sundt arbejdsmiljø.

Forebyggelse af mentale sundhedsudfordringer

Målet med indsaten er at koble individuel læring om copingstrategier fra Persolog Stress Profilen med fælles læring i arbejdsfællesskabet, der fremmer mental sundhed samt forebygger mentale sundhedsudfordringer for alle.

Projektet er ambitiøst. Det lægger op til en dialog om arbejdstrivsel og stresshåndtering på flere forskellige niveauer, og der er tale om en gennemgribende indsats, der involverer hele arbejdspladsen. Målet er at etablere et sundt arbejdsmiljø, som gerne skal vedligeholdes på arbejdspladsen, efter indsatsen er afsluttet.

Velliv Foreningen støtter indsatsen med 41.750 kr. 

Relaterede projekter
Lokal trivsel

Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress og mistrivsel hos dig selv og andre - Sjælland

Stress og dårlig mental sundhed er stadig et tabu i samfundet. Blandt andet derfor søger mange mennesker ikke hjælp i tide. En foredragsrække på Sjælland skal bryde tabuet og introducere værktøjer, der kan hjælpe og forebygge f.eks. stress, angst og depression.

Læs mere
Lokal trivsel

Workshop for stressramte

Tid & Balance v/ KelsaVisions vil afholde en workshop for stress-sygemeldte, hvor deltagerne undervises i forskellige teknikker, der skal hjælpe dem ud af deres stresssituation. Velliv Foreningen støtter projektet med 28.000 kr.

Læs mere
Lokal trivsel

Førstegangsleder vil forebygge stress

Velliv Foreningen støtter et projekt af Sekretariatet for Danske Fodterapeuter med 48.540 kr. Projektet skal forbedre arbejdsmiljøet og medarbejdernes mentale sundhed gennem stressprofiler og kursusdage.

Læs mere