Samsøe Samsøe Family

Virksomheden Samsøe Samsøe modtager en bevilling på 60.000 kr. fra Velliv Foreningen til en indsats, der fokuserer på at etablere et fælles sprog for stress, trivsel og mental sundhed blandt ledere og medarbejdere.

Velliv_Vores arbejdsplads.png

Ansøger

Samsøe Samsøe Family

Bevilling

DKK 60.000

Projektperiode

2023 - 2024

Beliggenhed

Hovedstaden

Status

Igangværende

Pulje

Vores arbejdsplads

År

2023

Arbejdsfællesskab

Samsøe Samsøe har oplevet betydelig vækst i de seneste år, hvilket har skabt en travl hverdag for alle involverede på arbejdspladsen.  

Der er ikke langt fra travlhed til stress, og man ønsker derfor gennem projektet at implementere redskaber til at håndtere og forebygge stress i virksomheden.

Målet er således at etablere et trygt arbejdsmiljø og skabe arbejdsfællesskaber, hvor der åbent kan diskuteres emner omhandlende mental sundhed såsom stress og trivsel.

Workshops og trivselspolitik

For at nå i mål med projektet har man planlagt en række aktiviteter rettet mod henholdsvis ledelsen, medarbejderne og en trivselsgruppe, der består af udvalgte medarbejdere, ledere og HR-personale.

Disse workshops fokuserer på stressforebyggelse og trækker på teorier inden for psykologisk tryghed. Samtidig vil der blive udarbejdet og implementeret en omfattende trivselspolitik.

Hele virksomheden, der tæller 167 medarbejdere, heraf 17 ledere, vil deltage i projektet, som er planlagt til at strække sig fra oktober 2023 til december 2024.

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps