Opkvalificering af medarbejdere og frivillige

headspace Helsingør modtager en bevilling på 28.525 kr. fra Velliv Foreningen til et projekt, der har til formål at opkvalificere de frivillige og ansatte i afdelingerne Gladsaxe, Helsingør og Frederiksberg

Velliv Lokal Trivsel

Ansøger

headspace Helsingør

Bevilling

DKK 28.525

Projektperiode

2024 - 2024

Beliggenhed

Hovedstaden

Status

Igangværende

Pulje

Lokal trivsel

År

2023

Opkvalificering og søvnforståelse 

I headspaces rådgivning oplever man, at mange unge kæmper med søvnproblemer og ikke forstår forbindelsen mellem deres manglende søvn og deres mentale trivsel.

Mange unge får for lidt søvn, og headspace vil således gerne være bedre rustet til at kunne tage samtaler om søvn og dens betydning for deres mentale sundhed.

Projektet har derfor til formål at opkvalificere de frivilliges og ansattes kompetencer inden for dette område.

Rådgivning om søvnvaner

Projektet består af to dages undervisning med søvneksperten Michael Rasmussen. Undervisningen med søvneksperten vil give dem den nødvendige viden og redskaber til bedre at kunne forstå og håndtere søvnrelaterede problemer blandt de unge, hvilket vil styrke deres rådgivning og støtte til målgruppen.

Denne opkvalificering af de frivillige og ansatte i headspace Gladsaxe, Helsingør og Frederiksberg vil ikke kun bidrage til en forbedret forståelse af søvnens betydning for mental trivsel blandt de unge, men også fremme en generel bevidsthed om vigtigheden af sunde søvnvaner.

I alt skal 50 personer deltage i projektet, som strækker sig fra den 19. februar 2024 til den 30. maj 2024.
 

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps