Natur- og udeliv for voksenvenner

Børns Voksenvenner Fredericia-Middelfart modtager en bevilling på 18.180 kr. fra Velliv Foreningen til et projekt, der skal inspirere deres frivillige voksenvenner med at udvikle deres rolle som støttefigurer for børn fra udfordrede familieforhold.

Velliv_Lokal trivsel.png

Ansøger

Børns Voksenvenner Fredericia-Middelfart

Bevilling

DKK 18.180

Projektperiode

2024 - 2024

Beliggenhed

Syddanmark

Status

Igangværende

Pulje

Lokal trivsel

År

2023

Frivillig i naturen

Som voksenven er den frivillige en støtte for barnet der får andre referencerammer, oplevelser, udelt opmærksomhed og et pusterum fra sine udfordringer.

De frivillige vil gerne være rollemodeller for deres venskabsbørn og aktivt deltage i udforskning og nærvær i naturen, hvor de inddrager den lokale natur.

Projektet ønsker således at støtte de frivillige og hjælpe dem med at generere ideer til udendørsaktiviteter.

Aktivitetsdag

Projektet består først og fremmest af en aktivitetsdag på Dyrgaard, hvor de frivillige vil blive undervist og vejledt i at inddrage naturen og udendørslivet i deres venskabsaktiviteter.

Udover undervisning vil der også være fokus på socialt samvær og sparring mellem voksenvennerne, da dette er afgørende for udviklingen af deres arbejde. Pauser og fælles madlavning over bål vil også være en del af dagen. 

Det forventes, at i alt 35 personer vil drage fordel af dette projekt, der strækker sig fra den 15. april til den 30. september 2024.

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps