Fra mere til bedre: Stilhed og natur som redskab for den motiverende og rummelige arbejdsplads

DGI Storstrømmen modtager en bevilling på 140.000 kr. fra Velliv Foreningen til et projekt, der sigter mod at forbedre mødekulturen gennem systematisk brug af stilhed og integrere naturen som et væsentligt element i arbejdslivet og ledelsen.

Velliv_Vores arbejdsplads.png

Ansøger

DGI Storstrømmen

Bevilling

DKK 140.000

Projektperiode

2024 - 2024

Beliggenhed

Sjælland

Status

Igangværende

Pulje

Vores arbejdsplads

År

2023

Balance og adskillelse

Arbejdsmiljøet hos DGI Storstrømmen præges af krav til fleksibilitet og omstillingsparathed, hvilket kan gøre det udfordrende for medarbejderne at adskille arbejds- og privatliv. 

Med en kalender fyldt med events, stævner og undervisning, der ofte finder sted i weekender eller om aftenen, er behovet for balance og adskillelse af livets forskellige aspekter blevet stadig mere påtrængende.

Det nye projekt, der har modtaget støtte, vil derfor udfolde sig gennem en række nøje planlagte aktiviteter. Disse involverer præsentation og idégenerering på medarbejdermøder, medarbejderdage med eksterne oplægsholdere samt implementering og afprøvning af indsatser samt trivselsmåling blandt medarbejderne.

Med fokus på begrebet "fra mere til bedre" vil projektet ikke blot ændre måden, hvorpå møder afholdes, men også styrke forbindelsen mellem medarbejderne og naturen, der fungerer som en uvurderlig ressource for trivsel og inspiration.

Langsigtet engagement

To interne proceskonsulenter vil facilitere projektet. Bastian Overgaard vil levere indsigt om støjfri ledelse, mens Erik Harr vil udforske naturens potentiale som uderum.

Med en planlagt afvikling i løbet af hele 2024 og deltagelse fra hele arbejdspladsen, der består af 4 ledere og 30 medarbejdere, vil dette projekt ikke blot forbedre mødekulturen, men også styrke samhørigheden og trivslen hos DGI Storstrømmen på lang sigt.

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps