Du og jeg sammen er vi stærkere - På vej videre

Hanne Mariehjemmet modtager en bevilling på 15.100 kr. til et projekt, der vil iværksætte en café-mødegruppe, hvor udsatte kvinder kan mødes, udveksle erfaringer og støtte hinanden i deres rehabiliteringsproces.

Velliv_Lokal trivsel.png

Ansøger

Hanne Marie

Bevilling

DKK 15.100

Projektperiode

2024 - 2024

Beliggenhed

Sjælland

Status

Igangværende

Pulje

Lokal trivsel

År

2023

Styrkelse af kvinders selvværd 

For kvinder fra misbrugs- og prostitutionsmiljøet, der har været udsat for vold, kan det være en udfordrende vej at finde tilbage til et liv uden misbrug og vold.

Ofte lider kvinderne af angst, depression og lavt selvværd som følge af de traumatiske oplevelser, de har været igennem.

Projektet sigter derfor mod at styrke kvindernes selvværd og tro på en fremtid uden misbrug og vold gennem udveksling af erfaringer og støtte fra kvinder, der har været igennem lignende udfordringer.

Støtte gennem fællesskab 

Projektet består af en café-mødegruppe, som vil blive faciliteret af en socialrådgiver og forstanderen fra Hanne Mariehjemmet. Her tilbyder man et trygt rum, hvor kvinderne kan dele deres historier og få støtte til at komme videre i livet.

Aktiviteter som fælles måltider på restauranter og andre udflugter i lokalsamfundet skal desuden hjælpe kvinderne med at skabe nye relationer og finde glæde uden for det tidligere miljø.

50 kvinder vil drage fordel af indsatsen, som afvikles fra januar til juni 2024.

 

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps