Gå til sidens indhold

Søg støtte

Der er en række forhold og betingelser at sætte sig ind i, før du kan søge om støtte til et almennyttigt projekt. I menuen til højre kan du læse meget mere om, hvad der skal til for at opnå støtte til et almennyttigt projekt.

Klik her for at se, hvilke indsatsområder Velliv Foreningen støtter. Hvis du vil søge om støtte til et arrangement til Danmarks Mentale Sundhedsdag, så klik her

BEMÆRK

På grund af implementering af ny strategi og dermed justering af ansøgningsskema lukkes der for ansøgninger til indsatsområde 2 og 3 efter næste frist den 17. august og indtil den 1. marts 2022. Fristen er herefter 21. april 2022. Indsatsområde 1 kører som normalt.

b4.jpg

Før du kan sende din egentlige ansøgning, skal du indsende en anmodning om prækvalifikation af din idé. Bliver anmodningen godkendt, kan du efterfølgende påbegynde selve ansøgningsprocessen. 

I artiklerne ude til højre kan du læse meget mere om, hvad der skal til for at få støtte. I artiklerne beskriver vi ansøgningsproces, almennyttig strategi, indsatsområder og meget mere. 

Du er også velkommen til at kontakte os telefonisk, hvis du har spørgsmål til processen og vores krav. 

Lars Bo Pedersen

Lars Bo Pedersen

Programchef, almennyttige uddelinger og kommunikation

Maria Haukrogh

Maria Haukrogh

Almennyttig konsulent

Louise Wind Nielsen

Louise Wind Nielsen

Almennyttig koordinator

Dorte Rosendahl Kirkegaard

Dorte Rosendahl Kirkegaard

Projektkonsulent