VeteranHaven - Grobund for sjæl og sanser

Virksomheden VeteranHaven modtager 50.000 kr. til en indsats der sikre at de kan fortsætte deres tilbud om at hjælpe veteraner, med at komme tilbage på arbejdsmarkedet og i uddannelse.

Velliv_Lokal trivsel.png

Ansøger

VeteranHaven

Bevilling

DKK 50.000

Projektperiode

2022 - 2023

Beliggenhed

Sjælland

Status

Igangværende

Pulje

Lokal trivsel

År

2022

Et fællesskab med ligesindede

Som veteran, med ar på krop og sjæl, kan vejen tilbage til arbejdsmarkedet være lang og hård, og flere kan have brug for at ”øve” sig i, at være på en arbejdsplads.

Målgruppen for indsatsen er i voldsom vækst, og derfor modtager VeteranHaven en bevilling fra Velliv foreningen, til fortsat at kunne give veteraner og andre sårbare personer mulighed for at deltage i meningsfulde aktiviteter, samt et fællesskab med ligesindede.

VeteranHaven tilbyder hen over året en række aktiviteter til havens brugere og frivillige. Dette kan f.eks. være etablering af en køkkenhave, hvor deltagerne bruger sig selv og klarer noget de måske ikke havde troet de kunne - alt sammen i fællesskab med andre.

Flytte fokus

I VeteranHaven bruger man naturen, dyr, arbejdsprojekter og fleksible arbejdsrammer til at opbygge mennesker ved at styrke deres mentale sundhed.

I haven laves alt arbejde selv, med udgangspunkt i at flytte fokus fra sygdom og begrænsninger til noget positivt og konstruktivt.

Man forventer at mere end 35 mennesker i alderen 20-65 år, ugentligt vil få gavn af indsatsen, som løber over en periode på 1 år.

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps