Udvikling af 2 nye numre af magasinet: Startup & Chill

Virksomheden Byg Din Business Aps modtager 144.000 kr. til udviklingen af to nye online-magasiner, Startup & Chill, der skal sætte fokus på den mentale sundhed hos iværksættere i Danmark.

Startup+&+chill+kopi.jpg

Ansøger

Byg Din Business Aps

Bevilling

DKK 144.000

Projektperiode

2021 - 2022

Beliggenhed

Hovedstaden

Status

Afsluttet

Pulje

Analyse og kampagne

År

2021

Byg din business består af iværksætterne Camilla Agerskov & Cathrine Møller Petersen. 

Et magasin for iværksættere

Under Velliv Foreningens Akutpulje ved først lockdown i 2020 fik virksomheden Byg Din Business støtte fra Velliv Foreningen til at lave pilot-magasinet Startup & Chill, der skulle sætte fokus på iværksætteres mentale sundhed. Det var en stor succes, og læserne tog rigtig godt imod magasinet. 

Derfor modtager Byg Din Business 144.000 kr. fra Velliv Foreningen til at videreudvikle konceptet med to nye numre af Startup & Chill. 

Idéen er at forsætte med at promovere de nye magasiner gratis til alle landets iværksættere gennem sociale medier, så alle iværksættere kan få glæde af det. 

Fokus på mental sundhed hos iværksættere

Projektets formål er at sætte fokus på den mentale sundhed hos iværksættere i Danmark og give dem værktøjer og inspiration til at indtænke mental trivsel i deres arbejde med iværksætteri.

Onlinemagasinet vil give adgang til konkrete øvelser, fortællinger fra andre iværksættere, råd fra psykologer og viden om den nye digitale virkelighed som virksomhederne står overfor. 

Du kan læse mere om magasinet her, hvor første udgave også er tilgængelig. 

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps

Projektets resultater

Projektet er afsluttet og de to magasiner er udviklet og kan læses her.