Udvikling af et stærkt arbejdsfællesskab

Tandlæge Marie Friborg modtager en bevilling på 88.000 kr. fra Velliv Foreningen til et projekt, der sigter mod at forbedre arbejdsfællesskabet og styrke ledelsens kompetencer.

Velliv_Vores arbejdsplads.png

Ansøger

Tandlæge Marie Friborg ApS

Bevilling

DKK 88.000

Projektperiode

2023 - 2024

Beliggenhed

Syddanmark

Status

Igangværende

Pulje

Vores arbejdsplads

År

2023

Styrkelse af arbejdsmiljøet

Medarbejderne hos Tandlægerne Rosengårdcentret oplever en hverdag præget af arbejdspres og højt tempo. Især under korte eller længere sygemeldinger, hvor kolleger skal arbejde hurtigere eller overtage opgaver, kan der opstå mindre konflikter, klikedannelse og samarbejdsproblemer.

Projektet sigter derfor mod at skabe et sundere og mere produktivt arbejdsmiljø samt styrke arbejdsfællesskabet.  

For at nå i mål med dette, inkluderer projektet en bred vifte af aktiviteter, fra workshops og kulturmålinger til løbende ledersparring, der alle er designet til at skabe en bæredygtig forandring.

Vedvarende forbedring

Projektet indebærer først og fremmest en elektronisk kulturmåling før og efter indsatsen, der ikke kun kvalificerer indholdet af initiativet, men også fungerer som et evalueringsredskab. Derudover vil der blive afholdt fire workshops for medarbejderne, der dykker ned i arbejdsfællesskaber og MBTI (Myers-Briggs Type Indicator), hvilket giver dem redskaber til at forstå stærke arbejdsfællesskaber, deres egen personlighedssammensætning og hvordan de bedst kan samarbejde.

For at sikre en vedvarende forbedring vil der være løbende ledersparring og et afsluttende sparringsmøde med ledelsen, medarbejderne og konsulenten. Dette vil ikke kun hjælpe med at forankre indsatsen, men også give praktiske værktøjer til at arbejde med indsigterne fra projektet og fastholde de nye praksisser på arbejdspladsen.

Hele arbejdspladsen, bestående af en leder og 10 medarbejdere, vil deltage i projektet, der strækker sig over oktober 2023 til april 2024.

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps