Styrkelse af den mentale trivsel hos socialpædagogiske medarbejdere

Det kan være mentalt udfordrende altid at bruge sig selv i arbejdet med udsatte borgere. Netop dette oplever de ansatte hos Mina Aps - en socialøkonomisk virksomhed som arbejder med udsatte borgere i ressourceafklaringsforløb.

Velliv_Vores arbejdsplads.png

Ansøger

Mina Aps

Bevilling

DKK 28.000

Projektperiode

2022 - 2023

Beliggenhed

Sjælland

Status

Igangværende

Pulje

Vores arbejdsplads

År

2022

Forbedring af den mentale sundhed

På den socialøkonomiske virksomhed Mina Aps i Korsør arbejder man for, at understøtte udsatte borgere i at opnå livsduelighed, ansvarlighed, uddannelse og arbejde til trods for baggrund.

Mina Aps har søgt og modtager 28.000 kr. i bevilling fra Velliv Foreningen, som skal bruges på et projekt, som skal forbedre den mentale sundhed på arbejdspladsen. 

Stor forskellighed blandt de ansatte

Medarbejdergruppen er sammensat af forskellige aldre og faglige kompetencer. De ansatte består nemlig både af yngre og ældre medarbejdere, samt nogle med mange års socialpædagogisk erfaring, mens andre er helt foruden. Det er typisk de yngre ansatte som har ingen eller ganske lidt socialpædagogisk erfaring. Derfor skal specielt de yngre medarbejdere prioriteres i udrustningen af det mentalt udfordrende arbejde, som det kan være, at arbejde med udsatte borgere i svære livssituationer.

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps