Mandeklub for ensomme og socialt udsatte

Velliv Foreningen støtter Foreningen HUSET med 40.000 kr., så et eksisterende tilbud med ugentlige aktiviteter for ensomme mænd og mænd med sociale udfordringer kan fortsættes.

19-0348 - Mandeklub for ensomme og socialt udsatte beskåret ny.jpg

Ansøger

Foreningen HUSET

Bevilling

DKK 40.000

Projektperiode

2019 - 2019

Beliggenhed

Midtjylland

Status

Afsluttet

Pulje

Lokal trivsel

År

2019

Mænd er oftere særligt hårdt ramt af ensomhed, og derfor har Foreningen HUSET etableret en mandeklub.

Alkoholtfrit aktivitets- og samværssted i Herning Kommune

Foreningen HUSET er et selvstændigt alkoholfrit aktivitets- og samværssted i Herning Kommune for ensomme, psykisk sårbare og tidligere alkoholmisbrugere. De har hver tirsdag aktiviteter for ensomme mænd og mænd med sociale udfordringer, der har svært ved at indgå i ”almindelige” tilbud. Foreningen har oplevet stor succes med mandeklubben, og dette projektet er således en fortsættelse af et eksisterende tilbud. Gennem ugentlige aktiviteter for ensomme mænd og mænd med sociale udfordringer skabes et socialt fællesskab, hvor der er plads til alle, der har behov for socialt samvær. Projektet er målrettet ensomme og sårbare mænd i Herning, der vil være i alderen 30-60+. 

Foreningen huset - en veletableret organisation

Mandeklubbens aktiviteter afholdes ugentligt, og der vil deltage 35 personer hver gang.  Foreningen HUSET er en veletableret organisation, der erfaring med at arbejde med målgruppen. De er yderste kompetente til at gennemføre projektet og de har stort kendskab til målgruppen. Derfor kender foreningen også til de initiativer, der er efterspurgt, og som der skal til for at forbedre den mentale sundhed for deltagerende. Derfor støtter Velliv Foreningen projektet. 

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps