Kulturrejse for et bedre mentalt arbejdsliv

Virksomheden VPK Packaging A/S modtager 29.950 kr. til et projektforløb, der har til formål at styrke arbejdsglæden hos de ansatte ved at arbejde videre med en god arbejdskultur på arbejdspladsen.

Velliv_Vores arbejdsplads.png

Ansøger

VPK Packaging A/S

Bevilling

DKK 29.950

Projektperiode

2021 - 2022

Beliggenhed

Midtjylland

Status

Igangværende

Pulje

Vores arbejdsplads

År

2021

En bedre arbejdskultur for den enkelte medarbejder

VPK Packaging A/S vil øge trivslen hos den enkelte medarbejder og leder ved at fremme en arbejdskultur, der modvirker uhensigtsmæssig adfærd på arbejdspladsen.

Projektforløbet skal resultere i en bedre trivselsmåling på arbejdspladsen, der afspejler den enkelte medarbejder og leders højere arbejdslyst og -glæde.

Af den grund modtager virksomheden 29.950 kr. i støtte fra Velliv Foreningen til at lave et projektforløb, der indeholder fire forebyggende faser, der skal understøtte hinanden.

Et projektforløb af flere forebyggende faser

Den første forebyggende fase indebærer at gennemføre en trivselsmåling på arbejdspladsen, hvorefter den anden fase skal analysere resultaterne.

I den tredje fase er omdrejningspunktet idéudvikling og implementering på de indsatsområder, der fremstår særligt vigtige for at øge den mentale trivsel.  

I fjerde og sidste fase evalueres indsatserne og det vurderes, om de har haft den forventede effekt i forhold til at forbedre arbejdskulturen og understøtte den enkelte medarbejders arbejdsglæde.

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps