Kommunikation – et værktøj der forebygger konflikter

Nøddeskallen Brenderups Private Vuggestue og Børnehave modtager 49.536 kr. til at styrke samarbejdet på arbejdspladsen og mindske risikoen for konflikter.

k10.jpg

Ansøger

Nøddeskallen Brenderups Private Vuggestue og Børnehave

Bevilling

DKK 49.536

Beliggenhed

Syddanmark

Status

Igangværende

Pulje

Vores arbejdsplads

År

2021

Projektet forløber over 7 måneder og inddrager Nøddeskallens 19 medarbejdere.  

Styrket samarbejde og god kommunikation

Nøddeskallen Brenderups Private Vuggestue og Børnehave vil med dette projekt styrke samarbejdet på arbejdspladsen og mindske risikoen for konflikter. Det sker især ovenpå, at arbejdspladsen har været presset af coronakrisen, hvor restriktionerne har krævet ekstra meget af medarbejderne. 

Lederne i institutionen ønsker derfor at lave en indsats, der skal klæde ansatte og ledere på til at kunne udarbejde en fælles ramme for det arbejdsmiljø, der fremover skal kendetegne Nøddeskallen. 

Formålet med indsatsen er at styrke samarbejdet mellem de to teams i vuggestuen og børnehaven, at styrke samarbejdet og kommunikationen mellem ledelse og personale og at skabe en arbejdsplads med trivsel for alle. 

Medansvar, kommunikation, udvikling og sammenhold

Projektets involverer alle medarbejdere i vuggestuen og børnehaven, servicepersonalet, forældrebestyrelsen og ledergruppen, svarende til 19 personer. 

Konkret består projektet af én månedlig workshop for alle ansatte, sparring og træning med ledelsen hver 14. dag og implementering af nye, forpligtende mål. Til de månedlige workshops vil der være fokus på temaer som medansvar, konfliktforebyggende kommunikation, udvikling og sammenhold. 

Velliv Foreningen støtter indsatsen med 49.536 kr. 

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps