Innovativt og helhedsorienteret samarbejde

Specialskolen Bramsnæsvig modtager 49.900 kr. til at fremme den mentale sundhed og skabe et godt psykisk arbejdsmiljø for skolens ansatte.

indsatsområde 1c.png

Ansøger

Specialskolen Bramsnæsvig

Bevilling

DKK 49.900

Beliggenhed

Sjælland

Status

Igangværende

Pulje

Lokal trivsel

År

2022

Et godt psykisk arbejdsmiljø

Specialskolen Bramsnæsvig vil styrke den mentale sundhed for skolens 70 ansatte. Derfor modtager de en bevilling fra Velliv Foreningen til projektet Innovativt og helhedsorienteret samarbejde med udgangspunkt i neuropædagogik.

Projektet har til formål at fremme den mentale sundhed og skabe et godt psykisk arbejdsmiljø for skolens ansatte ved at afholde to personalelørdage med fokus på innovation og helhedsorienteret samarbejde med udgangspunkt i neuropædagogik. Der tages afsæt i mentalisering omkring samarbejde og kommunikation. 

Målsætningen er at styrke medarbejdernes mentale sundhed, overskud og handlekraft i arbejdslivet via forebyggende indsatser og neuropædagogik. 

Arbejdsglæde, kultur og kommunikation

Tematikkerne på personaledagene vil bl.a. være arbejdsglæde, kultur, motivation, psykologisk tryghed og samarbejde samt anerkendende kommunikation.

Derudover vil der være tre møder af 2 timers varighed med en udviklingsgruppe, bestående af fire ledere, en arbejdsmiljørepræsentant og 4-6 medarbejderrepræsentanter.

Projektet faciliteres af konsulent Charlotte Eli, der er en erfaren og kompetent konsulent indenfor sundheds- og neuropædagogik, ledelse- og organisationsudvikling samt psykisk arbejdsmiljø.

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps