Fri fra volden

Institut Mod Vold modtager 20.000 kr. i bevilling fra Velliv Foreningen til en indsats, der skal stoppe vold og aggression i familier, ved at dem der har den voldelige adfærd, får en målrettet indsats.

Velliv_Lokal trivsel.png

Ansøger

Institut Mod Vold

Bevilling

DKK 20.000

Projektperiode

2022 - 2022

Beliggenhed

Hovedstaden

Status

Igangværende

Pulje

Lokal trivsel

År

2022

Vold i nære relationer

Institut Mod Vold er en landsdækkende indsats mod vold i nære relationer, og ifølge organisationen, viser den seneste undersøgelse i Danmark, at 38.000 kvinder og 19.000 mænd årligt udsættes for fysisk partnervold. Institut Mod Vold ønsker at starte en fokuseret indsats, som skal hjælpe familier i Københavnsområdet ud af voldelige mønstre. 

Samtalegruppe målrettet de voldsansvarlige

Ansøger og Specialist i narrativ psykoterapi, Mette Thyghøj, skriver: "Indsatsen skal stoppe vold- og aggression i 8-10 familier i hovedstadsområdet ved at dem der har aggression- og voldsproblemer får en målrettet og specialiseret indsats der vil hjælpe dem til at stoppe med at bruge vold- og aggression og give dem alternativer til dette.".

Indsatsen er altså målrettet den/de voldsansvarlige familiemedlemmer, og den kommer til at bestå af en samtalegruppe faciliteret af en psykolog/psykoterapeut med voldsfaglig special viden. Samtalegruppen vil være for 8-10 deltagere, og den skal bestå af otte sessioner af tre timers varighed pr. gang.

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps