Fra invalid til individ - sådan står DU mentalt stærkere!

Campbell.dk modtager 47.835 kr. i bevilling fra Velliv Foreningen til at afholde workshops for borgere på vej i fleksjob.

Velliv_Lokal trivsel.png

Ansøger

Campbell.dk

Bevilling

DKK 47.835

Projektperiode

2022 - 2022

Beliggenhed

Nordjylland

Status

Igangværende

Pulje

Lokal trivsel

År

2022

Godt i gang med fleksjob

Hos Campbell.dk hjælper man bl.a. mennesker med fysiske handicap godt i gang med et fleksjob. 

Ansøger og konsulent, Tina Marie-Louise Campbell, skriver: "Folk (på vej) i fleksjob skal også have arbejdsglæde og stå stærkere mentalt. Der mangler et fællesskab med ligesindede, hvor der kan sparres om relevante emner og kompetenceudviklende redskaber/værktøj kan hjælpe i den rigtige retning i jobsøgningen, arbejdet og livet generelt.". 

Derfor starter Campbell.dk nu et projekt, som henvender sig direkte til folk på vej i fleksjob, som mangler et fællesskab med ligesindede. Her skal det være muligt at sparre om relevante emner og værktøjer, der kan hjælpe i den rigtige retning i jobsøgningen, arbejdet og livet igennem.

Sparringsworkshops

Projektet vil bliver afviklet i form af workshops målrettet denne gruppe borgere. Indsatsen vil bestå af to hold: et online med ugentlige møder og workshops over 10 uger, samt et fysisk hold med to workshops. Fokusset vil ligge på mental sundhed og med emner som motivation, stress, ensomhed m.m. Under møderne vil man bl.a. sparre med hinanden i plenum og to og to, for at styrke fællesskabet.

Det forventes at 60 deltagere i alt vil få gavn af indsatsen.