Forebyggelse på mental træthed

DSI Andromeda modtager 50.000 kr. til en forebyggende indsats, der skal klæde deres medarbejdere på til at kunne håndtere en hverdag, der stiller høje krav til deres mentale robusthed.

Velliv_Vores arbejdsplads.png

Ansøger

DSI Andromeda

Bevilling

DKK 50.000

Status

Igangværende

Pulje

Vores arbejdsplads

År

2022

Et socialpædagogisk skibsprojekt udfordret af Covid-19

Andromeda er et unikt socialpædagogisk skibsprojekt, hvor udsatte unge huses og aktiveres til søs.

På sejlads skal de sårbare unge opleve, at deres ressourcer er brugbare og de skal lære, hvordan de bedst muligt udnytter dem, så de kan forberedes til igen at indgå i samfundet.

Medarbejderne og de unge er i høj grad engageret i skibsprojektet, men har oplevet udfordringer grundet Covid-19, hvor de ikke har kunne tage på de sædvanlige togter.

Kombination af workshops og individuel coaching

Indsatsen er målrettet medarbejderne hos Andromeda, som skal få den mentale trivsel og engagementet styrket efter en hård tid med Covid-19, så de kan opretholde støtten til de sårbare unge.

Derfor modtager Andromeda en bevilling fra Velliv Foreningen til at afholde to workshops for hele medarbejdergruppen og to individuelle coaching sessioner for den enkelte medarbejder.

Ved at kombinere de to metoder, forventes fokus på den mentale mistrivsel at styrkes og redskaberne tildelt i fællesskab og hos den enkelte, skal støtte medarbejderne i dagligdagen.