Forebygge ensomhed og forøge livskvalitet

Sind-Huset i Nykøbing Mors modtager 45.000 kr. til en indsats, der skal hjælpe psykisk sårbare, socialt udsatte og ensomme mennesker i Morsø Kommune, til at komme ud af huset og deltage i fællesskaber.

Velliv_Lokal trivsel.png

Ansøger

Sind-Huset Morsø

Bevilling

DKK 45.000

Projektperiode

2023 - 2024

Beliggenhed

Nordjylland

Status

Igangværende

Pulje

Lokal trivsel

År

2023

Hjælp til fællesskaber

Sind-Huset i Nykøbing Mors arbejder til dagligt med psykisk sårbare, socialt udsatte og ensomme mennesker. Derfor laver de dette projekt for at hjælpe dem til at komme ud af huset og deltage i et fællesskab.

Sind-Huset vil sikre at deres målgruppe kommer ud af huset og skaber fællesskaber, Derfor laver de blandt andet biografture, håndboldkampe og ture til koncerter med målgruppen. En stor del af projektet er deres fællesspisnings arrangementer der er 2 gange om ugen.

Desuden kommer der også et oplæg med en kostvejleder, og wellness oplevelser både i Sind-Huset, og ude i byen.

Mulighed for at skabe netværk

Sind-Huset i Morsø, hjælper de psykisk sårbare personer i lokalområdet med at deltage i disse aktiviteter så de kan skabe et netværk med ligesindede.

Betina Pedersen, daglig leder af Sind-Huset i Nykøbing Mors fortæller: "Vi håber, at brugerne finder mod og glæde ved de kulturelle oplevelser sammen, og at brugerne får dannet et netværk, og at de forhåbentlig finder lyst til at fortsætte aktiviteterne efter at projektet er afsluttet - også gerne uden for Sind-Husets trygge rammer

Det forventes at 30 borgere vil få gavn af indsatsen, som skal forløbe fra d. 1/6 2023 til d. 31/5 2024.

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps