Egentilstand om at passe på sig selv som ungerådgiver i headspace

Headspace Gentofte modtager en bevilling på 29.630 kr. fra Velliv Foreningen til et projekt der vil forbedre og opkvalificere de frivillige rådgivere.

Headspace Gentofte

Ansøger

headspace Gentofte

Bevilling

DKK 29.630

Projektperiode

2023 - 2024

Beliggenhed

Hovedstaden

Status

Igangværende

Pulje

Lokal trivsel

År

2023

Fokus på rådgivernes velvære  

De frivillige rådgivere hos headspace Gentofte oplever særlige udfordringer i samtaler med de helt unge brugere. Mange unge har behov for støtte til at sætte ord på deres følelser og skabe tryghed i samtalen.

Derfor erkender Headspace Gentofte vigtigheden af de frivilliges egentilstand. Mentalt omstillingsparate rådgivere, der er opmærksomme på deres eget velvære i relation til andre, skaber et bedre grundlag for givende samtaler

Projektet fokuserer derfor på at styrke de frivilliges mentale ressourcer og give dem de nødvendige værktøjer til at levere støtte på en endnu mere effektiv og ansvarlig måde.

Teori, øvelser og værktøjer til selvpleje

Man vil gennem indsatsen implementere en række workshops målrettet de frivillige rådgivere i Gentofte og København. Disse workshops vil omfatte teoretiske elementer og praktiske øvelser, der hjælper med at styrke rådgivernes egentilstand.

Gennem værktøjer og viden vil rådgiverne blive rustet til at tage bedre vare på sig selv før, under og efter samtalerne med de unge. Målet er at skabe et trygt og bæredygtigt arbejdsmiljø for de frivillige.

Man forventer, at 40 frivillige rådgivere vil drage fordel af indsatsen, der strækker sig over perioden oktober 2023 til april 2024.

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps