Det nye Biosym - feedback og feedforward

Virksomheden Biosym modtager 200.000 kr. i bevilling fra Velliv Foreningen til at gennemføre et projekt, som skal implementere fælles vision, mission og værdier, samt forbedre virksomhedens muligheder for, at give og modtage feedback og feedforward til medarbejderne.

Velliv_Vores arbejdsplads.png

Ansøger

Biosym

Bevilling

DKK 200.000

Projektperiode

2022 - 2022

Beliggenhed

Midtjylland

Status

Igangværende

Pulje

Vores arbejdsplads

År

2022

Hastig udvikling

Virksomheden Biosym er i hastig udvikling. Dette viser sig både forretningsmæssigt, men også kulturelt. I 2019 blev Biosym en del af den finske familievirksomhed Verman AB. Sammen har vi udarbejdet nye visioner, missioner og et helt nyt værdisæt, og det er med til at stille store krav til de i alt 17 medarbejdere i Danmark. Derfor vil Biosym starte et projekt, som skal udvikle arbejdskulturen for de ansatte, integrere vision, mission og værdier, og derved være med til, at mindske risikoen for unødig arbejdspres, og sigte hen imod mental sundhed og trivsel.

Feedback og feedforward

Sammen med vision, mission og værdier, vil Biosym implementere en ny feedback og feedforward kultur. Virksomheden har altså det formål, at de vil øge fokus på hvordan de giver og modtager feedback/feedforward. 

Virksomheden starter indsatsen med to trivselsmålinger. Herefter skal der være tre procesdage, hvori hver procesdag afsluttes med et pitstop, som skal have det for øje, at forbedre og forberede næste procesdag. Biosym samarbejder med en ekstern konsulent, som skal bistå workshops omkring mental sundhed, trivsel og facilitering.

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps