Nyhed 22.05.2019

Regionsvindere kåret i Danmarks Sundeste Arbejdsplads 2019

47 virksomheder blev indstillet til Danmarks Sundeste Arbejdsplads. Alle har kunnet stemme på de bedste initiativer, og der er nu fundet fem regionale vindere.
Initiativprisen 2019: Danmarks sundeste arbejdsplads

Tillykke til Orbicon i Aalborg, Arbejdernes Landsbanks filialer i Ringsted og Silkeborg, Symphogen i Ballerup samt House of Code i Odense. De fem arbejdspladser er regionale vindere i konkurrencen: Danmarks Sundeste Arbejdsplads – Initiativprisen 2019. Onsdag den 29. maj afgøres det, hvem der løber med den endelige titel.

Samme dag kårer en ekspertjury også vinderen af særprisen, der gives til det bedste initiativ særligt for mental sundhed. 

Danmarks Sundeste Arbejdsplads – Initiativprisen 2019 uddeles til den danske arbejdsplads, der iværksætter det sundeste initiativ inden for sundhed, trivsel og arbejdsmiljø. Målet for konkurrencen er helt overordnet at sætte fokus på de mange gode initiativer, der findes i hele landet, initiativer, som forhåbentlig inspirerer andre arbejdspladser. Et fokus på sundhed og trivsel er slet og ret til gavn for både medarbejdere, fællesskabet og bundlinjen.

De fem regionsvindere

Region Nordjylland
Orbicon, der holder til i Aalborg, har lanceret trivselskampagnen "Orbit by Orbicon" for alle medarbejdere i ind- og udland. 

Region Midtjylland
Arbejdernes Landsbanks filial i Silkeborg styrker den sociale kapital som et led i strategien "Værdifuld Sundhed". 

Region Syddanmark
House of Code i Odense har ugentligt to timers motion inkluderet i arbejdstiden. 

Region Sjælland
Arbejdernes Landsbanks filial i Ringsted tæller skridt, er i ’træningslejr’ og efterlever på mange andre måder strategien "Værdifuld Sundhed". 

Region Hovedstaden
Symphogen i Ballerup har et koncept, der ser på det hele menneske – årets 12 måneder er inddelt i fire faser med forskelligt fokus, 1. Fysisk, 2. Mental, 3. Ernæring, 4. Work-life balance. 

Fakta om konkurrencen

Det er arbejdspladserne, der selv har indstillet egne initiativer inden for sundhed, trivsel og arbejdsmiljø. Regionsvinderen er det initiativ, som har fået flest stemmer i forhold til antallet af medarbejdere. Alle har kunnet stemme på i alt tre forskellige initiativer.

På onsdag den 29. maj kårer Forsikring & Pension, Dansk Erhverv, Dansk Firmaidrætsforbund og Velliv Foreningen den nationale vinder af Danmarks Sundeste Arbejdsplads – Initiativprisen 2019. Samme dag uddeles også en særpris til den virksomhed, der gør en ekstraordinær indsats for den mentale sundhed på arbejdspladsen.