Nyhed 11.01.2024

Bred interesse for at blive valgt til Velliv Foreningens repræsentantskab

54 kandidater skal fra slutningen af februar i år kæmpe om medlemmernes stemmer ved valget til repræsentantskabet i Velliv Foreningen. Omkring 200.000 medlemmer i de to østdanske regioner beslutter i perioden 27. februar til 11. marts hvilke kandidater, der skal besætte de 24 pladser i repræsentantskabet.

Vfvalg24 Opstilling Topbillede 1420X595 06112021 (1)

Der er lagt op til kampvalg til repræsentantskabet i Velliv Foreningen. Der skal besættes 17 pladser fra Region Hovedstaden og 7 pladser fra Region Sjælland. Og der et bredt udvalg af kandidater for medlemmerne at vælge mellem. 

Bestyrelsesformand for Velliv Foreningen, Peter Gæmelke, glæder sig over det store engagement fra medlemmerne: 

- Jeg er meget glad for at se så stor en opbakning fra vores medlemmer. De 54 engagerede medlemmer der stiller op, skal nu overbevise resten af medlemmerne om, at det lige præcis er dem, der skal være med til at sætte retning for foreningen de næste fire år. Og det er ikke tomme ord, for vores repræsentantskab har stor indflydelse på foreningens udvikling, siger Peter Gæmelke. 

Velliv Foreningens repræsentantskabsmedlemmer vælger både bestyrelsen i Velliv Foreningen og flertallet af bestyrelsesmedlemmerne i pensionsselskabet Velliv. Repræsentantskabet har siden 2018 besluttet at udbetale 1,549 mia. kr. i bonus til medlemmerne og afsætte 385,5 mio. kr. til aktiviteter, der styrker danskernes mentale sundhed. 

Læs om kandidaterne og stem digitalt 
Allerede fra medio februar kan medlemmer finde præsentationer af de 56 kandidater på foreningens hjemmeside. Valget sker i perioden fra den 27. februar til og med den 11. marts 2024, og det er let at deltage. Medlemmerne i de to regioner stemmer direkte via link i e-Boks eller med MitID på foreningens hjemmeside.