Nyhed 9.08.2017

Alsidig investeringsspecialist med pionerånd

Foreningen Norliv er en demokratisk baseret forening for kunder i Nordea Liv og Pension. Vi er i fuld gang med at udvikle foreningen og har brug for en teoretisk dygtig, engageret og praktisk orienteret investeringsspecialist.
_O9A6094.jpg

Vi søger en ambitiøs kollega med en relevant økonomisk uddannelse, der med direkte reference til den administrerende direktør kan medvirke til at skabe gode afkast for vores medlemmer. Vores forretningsmodel er baseret på ekstern investeringsforvaltning, hvor vi investerer bredt i aktier, obligationer og alternativer. Du har erhvervserfaring (eventuelt fra studierelevant arbejde) og får selvstændige opgaver og mange kontaktflader.

Du bliver en nøgleperson i et mindre sekretariat med højt kvalificerede medarbejdere og mange samarbejdspartnere. Vi kommer til at arbejde meget tæt sammen i et team præget af pionerånd.

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder, hvor du i takt med din personlige og faglige udvikling kan få udvidet dit ansvarsområde. Dine ansættelsesvilkår vil afspejle vores høje forventninger til dig.

Dine opgaver

- Medvirken ved udarbejdelse af investeringsstrategi
- Markedsovervågning og rapportering til ledelsen
- Overvågning og opfølgning i forhold til investeringsforvaltere
- Investeringsmæssige analyser og beslutningsoplæg
- Varetagelse af relation til samarbejdspartnere


Dine personlige sider

- Praktisk kendskab til administrativ håndtering af investeringsopgaver
- Engageret, analytisk og fleksibel med godt overblik
- Gode formidlingsevner på dansk og engelsk
- Struktureret og robust - også i pressede situationer
- Hjælpsom og initiativrig i forhold til dine kolleger


Din ansøgning
Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt, så vi beder dig sende din ansøgning og cv til sekretariat@norliv.org senest d. 21. august 2017.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. dir. Lars Wallberg. Du kan ringe til direktionssekretær Tine Bjerregaard på 24 69 94 47.


Om Norliv - foreningen for kunder i Nordea Liv & Pension
Foreningen Norliv har ca. 330.000 medlemmer, som er kunder hos Nordea Liv & Pension og blev stiftet i 2015 med en formue på 8 mia. kr. ved en opdeling af TryghedsGruppen. Siden stiftelsen har foreningen besluttet strategi og governance, der sætter pejlemærker for de kommende års udvikling. Foreningen sikrer en stærk demokratisk basis gennem engagement og valgdeltagelse i foreningen, bonus og andre medlemsfordele, og vi arbejder for god mental sundhed gennem almennyttige uddelinger. Dertil kommer interessevaretagelse over for Nordea Liv & Pension, som vi i 2017 har købt 25 % af. Vi bor hos Nordea Liv og Pension i Ballerup. Du kan se mere på www.norliv.org.