Nyhed 29.06.2022

1040 arbejdspladser holder Danmarks Mentale Sundhedsdag i år

Endnu en gang sætter Velliv Foreningen rekord og uddeler i år penge til 1.040 arbejdspladser til Danmarks Mentale Sundhedsdag.
IMG_7433.jpg

10. oktober er det Danmarks Mentale Sundhedsdag. Velliv Foreningen har i år modtaget 1.653 ansøgninger – efter fem intensive uddelingstimer, kan Velliv Foreningen i år give 1.040 arbejdspladser besked om, at deres ansøgning er blevet imødekommet.

Det høje ansøgertal krævede 11 samtidigt arbejdende udvalg bestående af 11 repræsentantskabsmedlemmer fra Velliv Foreningens repræsentantskab og 11 sagkyndige. I alt er der imødekommet ansøgninger for 10.569.843 kr. 

Omsorgstræthed og konflikthåndtering

10. oktober er Danmarks Mentale Sundhedsdag, men arbejdspladserne har mulighed for at afvikle arrangementet mellem den 8.-16. oktober. Masser af medarbejdere vil i perioden deltage i workshops og aktiviteter om mental sundhed på arbejdspladser i alle brancher over hele landet. Blandt deltagerne er der både helt små arbejdspladser med en håndfuld ansatte og arbejdspladser med flere hundrede medarbejdere. Ligeledes deltager både offentlige og private virksomheder.

Arbejdspladserne har igen i år søgt penge til meget forskellige aktiviteter: Gode pauser, forebyggelse af omsorgstræthed, forandringsparathed og konflikthåndtering er blot nogle af de emner, der i år optager arbejdspladserne.

Se listen over modtagerne

De sagkyndige

Lisbeth Holm Olsen, chefkonsulent, KL

Søren Bjerregaard Kjær, arbejdsmiljø konsulent, Dansk Magisterforening

Michael Jensen, økonomisk konsulent, Horesta

Ulla Brund Jensen, arbejdsmiljøkonsulent, Dansk Metal

Thomas Fløcke, chefkonsulent, Dansk Industri

Xenia Dam-Wille, projektleder, HK Privat

Signe Tønnesen, chefkonsulent, Lederne

Stine Filtenborg, politisk konsulent, 3F

Julie Lindegaard Lønstrup, arbejdsmiljøkonsulent, Dansk Erhverv

Bende Næsted, sunedhedsstrateg, Velliv