Kommunikation i gang - Sygefravær ned, humøret op

CPH Steel A/S, en førende virksomhed inden for stålindustrien, modtager en bevilling på 234.000 kr. fra Velliv Foreningen til en indsats, der sigter mod at styrke det psykiske arbejdsmiljø i virksomheden.

Velliv_Vores arbejdsplads.png

Ansøger

CPH Steel A/S

Bevilling

DKK 234.000

Projektperiode

2023 - 2024

Beliggenhed

Hovedstaden

Status

Igangværende

Pulje

Vores arbejdsplads

År

2023

En sund og sikker arbejdsplads 

Som en virksomhed i vækst har CPH Steel A/S oplevet udfordringer med at bevare deres kultur og DNA. Denne vækst har påvirket det psykiske arbejdsmiljø, især blandt projektledere, formænd, smede og lærlinge.

Projektet har derfor til formål at bevare virksomhedens kultur, samtidig med at man tager højde for udfordringerne, der opstår med vækst og travlhed. Det endelig mål er, at alle medarbejderne kan trives sundt og sikkert på arbejdspladsen.

For at nå i mål med projektet, har man planlagt en række aktiviteter, der kommer tre ledere og tredive medarbejdere til gode.

Det psykosociale arbejdsmiljø

Aktiviteterne inkluderer en kortlægning af det psykosociale arbejdsmiljø med en baseline trivselsmåling, udarbejdelse af konkrete handleplaner baseret på kortlægningen, implementering af værktøjer, evaluering med henblik på at fastholde gode erfaringer, samt etablering af en trivselsgruppe. 

Gennem etablering af trivselsgruppen ønsker virksomheden at sikre, at de positive forandringer forankres i organisationen og bliver en integreret del af virksomhedskulturen på lang sigt.

Projektets tilgang trækker således på forskellige teorier og værktøjer fra psykologi, organisations- og ledelsesteori samt kommunikation. Projektet løber fra september 2023 til maj 2024.

Projektets placering

Vis lokation på Google Maps