Gå til sidens indhold

Arbejdsmiljørådgiverne

Arbejdsfællesskaber

Core Culture er udviklet til ledere, som ønsker at arbejde med fremme af mental sundhed med udgangspunkt i arbejdsfællesskaber. Med værktøjet hjælper ledere med at udvikle og lede stærke arbejdsfællesskaber - stærke arbejdsfællesskaber forebygger og reducerer stress. Det kan bruges af alle ledere uanset ledelsesniveau i alle typer af virksomheder. Værktøjet er udviklet af Projekthuset Aron og Human House i samarbejde med 4 virksomheder som en del af projektet No Stress Culture. Værktøjet er nu lagt ud, så alle kan teste det. Projektet er støttet af Velliv Foreningen.

Du finder værktøjet her. 

Du kan læse mere om projektet her. 

SMV-brobygger

Velliv Foreningen har støttet et projekt hos TeamArbejdsliv og Arbejdsmiljørådgiverne, der har haft til formål at skabe viden om, hvad der skal til for at styrke samarbejdet mellem rådgivere og små og mellemstore virksomheder (SMV’er) for at forebygge og håndtere stress og sygefravær. 

Læs om projektet.

Du finder projektets resultater her.

 

Partnerskaber

Inspirationskatalog for etablering af praktisk anvendt forskning i partnerskaber. Inspirationskataloget er en del af afrapporteringen af projektet ’Tre partnerskaber’, som Velliv Foreningen har støttet. 

Hent materialet her.

Læs om projektet her.