Gå til sidens indhold

Jeg søger stillere

Har du ikke selv lyst til at stille op til foreningens repræsentantskab, men vil gerne hjælpe andre? Så kan du blive stiller for en kandidat i din region. Det koster ikke noget og det tager kun fem minutter. Du skal bare sende en e-mail til den kandidat, du gerne vil støtte. Men husk at du skal være medlem og bo i samme region som kandidaten!

 

REGION HOVEDSTADEN

Ole Nygaard Pedersen, Rudersdal 

"Jeg vil arbejde for at styrke de demokratiske principper og kommunikationen samt skabe merværdi til alle foreningens medlemmer"

Kontakt: onpole@mail.dk

 

Jesper E. Skade-Rasmussen, København 

"Pensionsformuen i Velliv skal styrke dansk virksomhed og samvirke i fremtidens samfund til sikring af både enkelte forsikrede samt vort land"

Kontakt: skade@mail.dk

 

Jens Ohlsson, Albertslund

"Velliv skal demokratiseres yderligere - Drop investeringer i miljøgifte (Bayer/RoundUp) - Etik over profit - Honorarer nedsættes med 30 %"

Kontakt: jenso2620@gmail.com

 

Felix Henriksen, København

"Højt afkast uden at skade den verden vi skal være pensionister i, ved at af-investere i olie, kul, tobak og våbenproduktion"

Kontakt: felixhenriksen@gmail.com

 

Peter Toftsø, Frederiksberg

"Investeringer skal ikke kun fravælge olie, kul og gas. Investeringer skal gøres i dét der sikrer os og vores børn en fremtid"

Kontakt: petertoftsoe@gmail.com

 

Marianne Blus, Rudersdal

"Velliv skal være med til at udvikle og nytænke pensionsordninger, der i fremtiden vil passe til det moderne arbejdsliv."

Kontakt: marianneblus@hotmail.com

 

Carl Johan Gaunitz, Frederikssund

"Forsikringsuddannet. Aktiv bloddonor,Hjerteløber&AEDinstruktør. Kæphæste:Rimeligt afkast,Fællesskab,Udvidet demokrati,Etik foran profit"

Kontakt: gaunitz1@gmail.com

 

Rikki Hørsted Hansen, Brøndby

"Bæredygtige investeringer og almennyttige aktiviteter. Jeg har den forsknings- og praksisviden, der skal til for at flytte Velliv videre. Til alles gavn"

Kontakt: rih@vfa.dk 

 

Keld Volder, København

"Jeg vil arbejde for en Retfærdig Fordeling af pengene i Velliv. Herunder også til dem, der er gået på Pension"

Kontakt: keld.volder@gmail.com

 

REGION SJÆLLAND

Leif Skree Larsen, Greve

"Jeg vil kæmpe for optimale løsninger for medlemmerne og afskaffelse af pamperi/uregelmæssigheder som ikke tilgodeser medlemmerne"

Kontakt: lsl@all4food.dk

 

Jens-Peter Hansen, Vordingborg

"Så højt afkast som muligt til medlemmerne, og så små administrations omkostninger som muligt. Pengene i kundernes lommer/opsparing"

Kontakt: lsv-kasserer@websyd.dk

 

Maj-Britt Rønnholm Skibsted, Roskilde

"Mit fokus: Rådgivning som sikrer overblik og tryghed og bæredygtige investeringer til den rette pris. Jeg har mangeårig erfaring med pension"

Kontakt: majbritt.ronnholmluplau@yahoo.com

 

Lars Erik Clausen, Næstved

"Jeg vil arbejde for, at pensionsformuen kommer til gavn for det danske erhvervsliv og for det enkelte medlem både nu og i fremtiden"

Kontakt: larserikclausen@hotmail.com

 

Lennart Adler Pehrson, Roskilde

"Jeg vil skabe en mangfoldighed i organisationen. En mangfoldighed der kan rumme alle, og ikke blot kun være politisk korrekt"

Kontakt: lennart.adler.pehrson@gmail.com

 

Annette Kjølby, Ringsted

"God pension til dig og mig, til ansatte og selvstændige; bæredygtige investeringer; bedre trivsel og mindre stress. Det vil jeg arbejde for!"

Kontakt: annette@kjoelby.dk

Kandidaternes tilkendegivelser er udtryk for deres egne holdninger.