Jeg søger stillere

Har du ikke selv lyst til at stille op til foreningens repræsentantskab, men vil gerne hjælpe andre? Så kan du blive stiller for en kandidat i din region. Det koster ikke noget og det tager kun fem minutter. Du skal bare sende en e-mail til den kandidat, du gerne vil støtte. Men husk at du skal være medlem og bo i samme region som kandidaten!

REGION HOVEDSTADEN

Ole Nygaard Pedersen, Rudersdal

"Jeg vil arbejde for at styrke de demokratiske principper og kommunikationen samt skabe merværdi til alle foreningens medlemmer"

Kontakt: onpole@mail.dk

Jesper E. Skade-Rasmussen, København

"Pensionsformuen i Velliv skal styrke dansk virksomhed og samvirke i fremtidens samfund til sikring af både enkelte forsikrede samt vort land"

Kontakt: skade@mail.dk

Jens Ohlsson, Albertslund

"Velliv skal demokratiseres yderligere - Drop investeringer i miljøgifte (Bayer/RoundUp) - Etik over profit - Honorarer nedsættes med 30 %"

Kontakt: jenso2620@gmail.com

Felix Henriksen, København

"Højt afkast uden at skade den verden vi skal være pensionister i, ved at af-investere i olie, kul, tobak og våbenproduktion"

Kontakt: felixhenriksen@gmail.com

Peter Toftsø, Frederiksberg

"Investeringer skal ikke kun fravælge olie, kul og gas. Investeringer skal gøres i dét der sikrer os og vores børn en fremtid"

Kontakt: petertoftsoe@gmail.com

Marianne Blus, Rudersdal

"Velliv skal være med til at udvikle og nytænke pensionsordninger, der i fremtiden vil passe til det moderne arbejdsliv."

Kontakt: marianneblus@hotmail.com

Carl Johan Gaunitz, Frederikssund

"Forsikringsuddannet. Aktiv bloddonor,Hjerteløber&AEDinstruktør. Kæphæste:Rimeligt afkast,Fællesskab,Udvidet demokrati,Etik foran profit"

Kontakt: gaunitz1@gmail.com

Rikki Hørsted Hansen, Brøndby

"Bæredygtige investeringer og almennyttige aktiviteter. Jeg har den forsknings- og praksisviden, der skal til for at flytte Velliv videre. Til alles gavn"

Kontakt: rih@vfa.dk

Keld Volder, København

"Jeg vil arbejde for en Retfærdig Fordeling af pengene i Velliv. Herunder også til dem, der er gået på Pension"

Kontakt: keld.volder@gmail.com

REGION SJÆLLAND

Leif Skree Larsen, Greve

"Jeg vil kæmpe for optimale løsninger for medlemmerne og afskaffelse af pamperi/uregelmæssigheder som ikke tilgodeser medlemmerne"

Kontakt: lsl@all4food.dk

Jens-Peter Hansen, Vordingborg

"Så højt afkast som muligt til medlemmerne, og så små administrations omkostninger som muligt. Pengene i kundernes lommer/opsparing"

Kontakt: lsv-kasserer@websyd.dk

Maj-Britt Rønnholm Skibsted, Roskilde

"Mit fokus: Rådgivning som sikrer overblik og tryghed og bæredygtige investeringer til den rette pris. Jeg har mangeårig erfaring med pension"

Kontakt: majbritt.ronnholmluplau@yahoo.com

Lars Erik Clausen, Næstved

"Jeg vil arbejde for, at pensionsformuen kommer til gavn for det danske erhvervsliv og for det enkelte medlem både nu og i fremtiden"

Kontakt: larserikclausen@hotmail.com

Lennart Adler Pehrson, Roskilde

"Jeg vil skabe en mangfoldighed i organisationen. En mangfoldighed der kan rumme alle, og ikke blot kun være politisk korrekt"

Kontakt: lennart.adler.pehrson@gmail.com

Annette Kjølby, Ringsted

"God pension til dig og mig, til ansatte og selvstændige; bæredygtige investeringer; bedre trivsel og mindre stress. Det vil jeg arbejde for!"

Kontakt: annette@kjoelby.dk

Kandidaternes tilkendegivelser er udtryk for deres egne holdninger.