Gå til sidens indhold
Header_talud.png

Tal ud - gratis pakke

3 enkle værktøjer udarbejdet med afsæt i forskningen som hjælper samtaler om corona-erfaringer i gang. Pakken er rettet mod små og mellemstore arbejdspladser.

Bestil nu

Danskernes mentale sundhed er udfordret

I Velliv Foreningen arbejder vi på at fremme god mental sundhed, og vi har det seneste år støttet forskning i konsekvenserne af corona.

Og det står desværre klart: ”Danskernes mentale sundhed er udfordret”. Det kan vi heldigvis hjælpe hinanden med at få rettet op på.

Derfor har vi udviklet nogle enkle og effektive værktøjer, der kan hjælpe dig og dine kolleger til at få talt ud om oplevelserne af tiden med corona. Værktøjerne er gratis og koster ikke andet end viljen og lysten til at få talt sammen, blive klogere på hinandens erfaringer og på den måde komme godt videre.

De 3 værktøjer

Spørgsmålskort åbner samtalen

Terninger sætter gang i dialogen

Gem det bedste og glem det værste

Jeg magter ikke mere snak om corona tænker du måske, det er du ikke ene om!

Vi ved bare, at det er afgørende at ledelse og medarbejdere får snakket om oplevelser og erfaringer fra tiden med corona. Vi ved også, at det har negative konsekvenser, hvis man lader være. Corona har nemlig gjort indtryk på os alle sammen. Spørgsmålet er så bare, hvilket aftryk det skal have lov at sætte på både menneskelige - og forretningsmæssige - overskud.