Gå til sidens indhold
Mental sundhed

Styrk den lokale trivsel med op til 60.000 kr. fra Velliv Foreningen

Deltag i gratis webinar og hør om Velliv Foreningens pulje Lokal Trivsel. Her kan I søge op til 60.000 kr. til en indsats der styrker den mentale sundhed for andre voksne, der hvor du bor.

Lokal trivsel.png

Velliv Foreningen inviterer til online møde om ansøgningssporet Lokal trivsel den 24. november kl. 10, hvor foreninger NGOer, netværk o.lign. kan høre om muligheder for at søge penge hos os.

Vi bevilliger op til 60.000 kr. pr. ansøgning til lokale aktiviteter, der gør en forskel i dagligdagen ved at modvirke mentale udfordringer som ensomhed, følelsen af angst, isolation, mobning og chikane. Vi har tidligere støttet samtalegrupper og flere forskellige aktivitetshold.

På mødet vil vi uddybe, hvad vi støtter, fortælle om ansøgningsprocessen, svare på jeres spørgsmål og gennemgå det praktiske.

  • Mød også Sara Svane fra Institut mod vold, som fortæller om deres projektforløb med samtalegrupper for kvinder. Læs mere om indsatsen her.

Næste ansøgningsfrist er den 8. januar 2024.

Vi glæder os til at møde dig på skærmen! 

På mødet kan du møde os:

Louise Wind Nielsen

Louise Wind Nielsen

Projektkonsulent

Christina Gro Storm-Andersen

Christina Gro Storm-Andersen

Kommunikationskonsulent

Relaterede nyheder
Mental sundhed

2.341.904 kr. til veteraner, nybagte forældre og pårørende

Gaming, fodbold og skriveværksteder er nogle af de aktiviteter, der skal være afsæt for nye fællesskaber og være med til at styrke den mentale sundhed rundt om i landet de kommende måneder.

Læs mere
Mental sundhed

2.48 millioner til mental sundhed i lokalsamfundet

Velliv Foreningens uddelingsvalg har besluttet at uddele 2,48 millioner kr. til 55 lokale projekter.

Læs mere