Gå til sidens indhold
Medlemsnyt

Medlemsmøde på Bornholm 13. juni

Vil du blive klogere på mental sundhed i arbejdslivet sammen med en af landets førende stressforskere? Så tag med til eksklusivt medlemsmøde torsdag den 13. juni kl. 17.00 i Allinge. Deltagelse er gratis.

Malene 6_rs.jpg

Velliv Foreningens næste medlemsmøde foregår torsdag den 13. juni kl. 17.00 til 19.00 i Røgeriets Debattelt ved Allinge Røgeri.

En af landets førende stressforskere, Malene Friis Andersen, byder på viden og konkrete redskaber til at skabe trivsel og mental sundhed hos dig selv og på din arbejdsplads.

Velliv Foreningen byder på lidt mad og drikke og fortæller kort om, hvordan foreningen arbejder med at fremme mental sundhed i arbejdslivet.

Det er gratis at deltage, men det er kun medlemmer af Velliv Foreningen, der kan deltage.

Relaterede nyheder
Medlemsnyt

Kom til medlemsmøde i Velliv Foreningen

Har du lyst til at blive klogere på mental sundhed i arbejdslivet? Så tag med til et af de ni eksklusive medlemsmøder med Malene Friis Andersen, der en af landets førende stressforskere.

Læs mere
Medlemsnyt

Godt resultat i Velliv Foreningen

Velliv Foreningen fik et godt resultat i 2018. Repræsentantskabet i Velliv Foreningen har besluttet at udbetale 204 mio. kr. i kontant medlemsbonus, mens 51 mio. kr. går til almennyttige uddelinger til mental sundhed.

Læs mere
Mental sundhed

20 mio. kr. uddelt til mental sundhed

Velliv Foreningen har gennemført den første større uddelingsrunde til projektansøgninger, der skal styrke danskernes mentale sundhed.

Læs mere