Gå til sidens indhold
Mental sundhed

2.48 millioner til mental sundhed i lokalsamfundet

Velliv Foreningens uddelingsvalg har besluttet at uddele 2,48 millioner kr. til 55 lokale projekter.

g12.jpg

Velliv Foreningens uddelingsudvalg står for at gennemgå ansøgningerne fra Velliv Foreningens pulje Lokal Trivsel, og der har netop været møde i udvalget. De har besluttet, at 55 ansøgere får en bevilling, og derfor donerer Velliv Foreningen 2.482.646 kr. til at styrke den mentale sundhed i lokalsamfundet. 

F.eks. får Foreningen BogSpiloppen 50.000 kr. til at ansætte en trivselskoordinator, der skal skabe en social frivilligkultur for de frivillige i foreningen og styrke trivslen. 

SIND Pårørenderådgivning modtager også 50.000 kr., så de kan facilitere et undervisningsforløb for pårørende til psykisk sygdom. Formålet med projektet er at lette bekymringer, sorg, stress og praktiske udfordringer, som man typisk møder, når man er pårørende til en med psykisk sygdom.

Der har for nyligt været udskiftning i uddelingsudvalget, og derfor er tre nye medlemmer kommet til. Uddelingsudvalget består nu af næstformand i bestyrelsen Ane Hendriksen, der er forperson i uddelingsudvalget, samt repræsentantskabsmedlemmerne Irene Lauridsen, Lars Erik Clausen, Jan Steffensen, Natascha Joof og Anna Marie Balling Høstgaard. 

Næste ansøgningsfrist for lokale donationer er d. 23 august 2022. 

Søg støtte til lokal trivsel

Lokal Trivsel 

Næste ansøgningsfrist er d. 23 august 2022.

Relaterede nyheder
Mental sundhed

1,4 mio. kr. til forskning i årsager til stress

Det er oftest arbejdet, der får skylden, når en person rammes af stress. Men der mangler viden om, hvad det egentlig er, der gør danskerne stressede. Den unikke viden skal forskere i forsknings- og konsulenthuset DEFACTUM nu finde frem til.

Læs mere
Mental sundhed

1,4 mio. kr. til lokale projekter for mental sundhed over hele landet

Velliv Foreningens nye uddelingsudvalg har besluttet at uddele 1,4 mio. kr. til 33 projekter i lokalsamfundet.

Læs mere
Mental sundhed

10 mio. kr. fra Velliv Foreningen styrker akut den mentale sundhed 263 steder

Velliv Foreningens akutpulje er nu fordelt mellem ansøgerne. I alt har 263 ansøgere fået glæde af puljen.

Læs mere