Sådan kan vi hjælpe dig

Stiller du op som kandidat til vores repræsentantskab, hjælper vi gerne - inden for rammerne af vores retningslinjer.

_C2A9915.jpg

Når du beslutter dig for at stille op til vores repræsentantskab, vil du formentlig få brug for hjælp til din valgkamp.

Vi kan ikke fungere som valgsekretariat for enkelte kandidater. Du kan læse vores retningslinjer for valgbistand her. Vi tilbyder bl.a. følgende:

• Et informationsmøde for kandidater
  • Din præsentation på en særlig valghjemmeside og i en trykt kandidatoversigt
  • Hjælp med portrætfoto - se nedenfor
  • Faktuel korrektur af tekst
  • Information om valget og dets afvikling
  • Briefing om Velliv Foreningens arbejde og virke
  • Besvare løbende spørgsmål
  • Mulighed for at samle stillere via den særlige valghjemmeside
  • Generelle gode råd til inspiration

Vi tilbyder, at du kan få taget et portrætfoto, som bliver dit gennemgående billede under valget. Du kan få taget dit portræt på informationsmøderne, eller ved at kontakte en lokal fotograf. Besøger du en lokal fotograf, dækker foreningen dine udgifter op til 2.000 kr. Vælger du din egen fotograf, må du meget gerne medbringe foreningens portrætguide.

Har du spørgsmål om valget?

Anna Elisabeth Lotz

Administrationschef