Opstillingsfrist og validering

Næste gang du kan stille op, er til valget i Region Hovedstaden og Region Sjælland. Opstillingsfristen for valget er den 10. januar 2020.

Valg2020_Kalender_orange .png

Hvis du gerne vil stille op, skal du registrere dig i vores opstillingssystem, der åbner her på siden den 15. november 2019. Læs mere om at anmelde dit kandidatur.

Du har også mulighed for at udfylde en blanket. Hvis du ønsker det, skal du henvende dig til Velliv Foreningens sekretariat på e-mail valg@vellivforeningen.dk eller på telefon 22600722.

Validering

Når opstillingsfristen er udløbet, vurderer valgbestyrelsen, om du opfylder alle krav til opstilling og stillere. Herefter orienterer vi dig, og listen med alle kandidater til repræsentantskabsvalget offentliggøres.

Har du spørgsmål om valget?

Anna Elisabeth Lotz

Administrationschef