Hvad laver en repræsentant?

Repræsentantskabet er Velliv Foreningens øverste myndighed - men hvilke opgaver løser man egentlig som repræsentant?

En repræsentant har en række opgaver og ansvarsområder, der primært løftes på de to halvårlige repræsentantskabsmøder. Som repræsentant kan du forvente ca. en halv dags forberedelsestid pr. møde. Foreningen afholder også seminarer fra tid til anden. Seminarerne varer typisk en hel dag.

På møderne vil du have følgende opgaver:

• Vælge Vellivs Foreningens bestyrelse

• Udpege flertallet af medlemmerne i pensionsselskabet Vellivs bestyrelse

• Godkende Velliv Foreningens strategi

• Godkende foreningens regnskab og udbetaling af bonus

• Fastlægge de økonomiske rammer for foreningens almennyttige aktiviteter

Som repræsentant forventes du at være ambassadør for foreningen og dens aktiviteter. Det betyder, at du har mulighed for at overrække donationer til projekter indenfor mental sundhed i dit lokalområde. Du er naturligvis også i dialog med medlemmerne i dit område, og besvarer alle henvendelser, du får fra medlemmerne.