Gå til sidens indhold

Jeg søger stillere

Har du ikke selv lyst til at stille op til foreningens repræsentantskab, men vil gerne hjælpe andre? Så kan du blive stiller for en kandidat i din region. Det koster ikke noget og det tager kun fem minutter. Du skal bare sende en e-mail til den kandidat, du gerne vil støtte. Men husk at du skal være medlem og bo i samme region som kandidaten!

 

REGION HOVEDSTADEN

Ole Nygaard Pedersen, Rudersdal 

"Jeg vil arbejde for at styrke de demokratiske principper og kommunikationen samt skabe merværdi til alle foreningens medlemmer"

Kontakt: onpole@mail.dk

 

Jesper E. Skade-Rasmussen, København 

"Pensionsformuen i Velliv skal styrke dansk virksomhed og samvirke i fremtidens samfund til sikring af både enkelte forsikrede samt vort land"

Kontakt: skade@mail.dk

 

Jens Ohlsson, Albertslund

"Velliv skal demokratiseres yderligere - Drop investeringer i miljøgifte (Bayer/RoundUp) - Etik over profit - Honorarer nedsættes med 30 %"

Kontakt: jenso2620@gmail.com

 

Finn Nicolaisen, København

"Med mine 36 års erfaring og ansvar indenfor investering/finansiering for Nordea vil jeg arbejde for højt afkast og lave omkostn. i Velliv"

Kontakt: finn@nicolaisen.com

 

REGION SJÆLLAND

Leif Skree Larsen, Greve

"Jeg vil kæmpe for optimale løsninger for medlemmerne og afskaffelse af pamperi/uregelmæssigheder som ikke tilgodeser medlemmerne"

Kontakt: lsl@all4food.dk

 

Poul Buur, Slagelse

"Styrke demokratiet i Velliv og bruge min erfaring fra foreningslivet til at nå bredt ud med fokus på sundhed, samvær og fællesskab"

Kontakt: poul@buur.dk

 

Kandidaternes tilkendegivelser er udtryk for deres egne holdninger.