Jeg søger stillere

Har du ikke selv lyst til at stille op til foreningens repræsentantskab, men vil gerne hjælpe andre? Så kan du blive stiller for en kandidat i din region. Det koster ikke noget og det tager kun fem minutter. Du skal bare sende en e-mail til den kandidat, du gerne vil støtte. Men husk at du skal være medlem og bo i samme region som kandidaten!

REGION HOVEDSTADEN

Ole Nygaard Pedersen, Rudersdal

"Jeg vil arbejde for at styrke de demokratiske principper og kommunikationen samt skabe merværdi til alle foreningens medlemmer"

Kontakt: onpole@mail.dk

Jesper E. Skade-Rasmussen, København

"Pensionsformuen i Velliv skal styrke dansk virksomhed og samvirke i fremtidens samfund til sikring af både enkelte forsikrede samt vort land"

Kontakt: skade@mail.dk

Jens Ohlsson, Albertslund

"Velliv skal demokratiseres yderligere - Drop investeringer i miljøgifte (Bayer/RoundUp) - Etik over profit - Honorarer nedsættes med 30 %"

Kontakt: jenso2620@gmail.com

Felix Henriksen, København

"Højt afkast uden at skade den verden vi skal være pensionister i, ved at af-investere i olie, kul, tobak og våbenproduktion"

Kontakt: felixhenriksen@gmail.com

Peter Toftsø, Frederiksberg

"Investeringer skal ikke kun fravælge olie, kul og gas. Investeringer skal gøres i dét der sikrer os og vores børn en fremtid"

Kontakt: petertoftsoe@gmail.com

Marianne Blus, Rudersdal

"Velliv skal være med til at udvikle og nytænke pensionsordninger, der i fremtiden vil passe til det moderne arbejdsliv."

Kontakt: marianneblus@hotmail.com

Carl Johan Gaunitz, Frederikssund

"Forsikringsuddannet. Aktiv bloddonor,Hjerteløber&AEDinstruktør. Kæphæste:Rimeligt afkast,Fællesskab,Udvidet demokrati,Etik foran profit"

Kontakt: gaunitz1@gmail.com

Rikki Hørsted Hansen, Brøndby

"Bæredygtige investeringer og almennyttige aktiviteter. Jeg har den forsknings- og praksisviden, der skal til for at flytte Velliv videre. Til alles gavn"

Kontakt: rih@vfa.dk

Keld Volder, København

"Jeg vil arbejde for en Retfærdig Fordeling af pengene i Velliv. Herunder også til dem, der er gået på Pension"

Kontakt: keld.volder@gmail.com

Mads Lejbølle Pedersen, København N

"Jeg gerne påvirke min og den yngre generation til, at gå mere op i pension og mental sundhed."

Kontakt: lejboelle.severin@gmail.com

Poul Pabian, Vallensbæk

"Jeg er særligt optaget af det store problem med stress på arbejdspladser, og hvordan jeg kan hjælpe stressramte mennesker og organisationer."

Kontakt: poul-p@youmail.dk

Jesper Roulund Buur, Hornbæk

"Jeg vil arbejde for at medlemmer får bedre og billigere opsparing og pensions produkter og mere bonus."

Kontakt: roulund@adr.dk

Gitte Just, Vejby

"Mit fokus er, at Velliv støtter arbejdet med børn og unges sundhed og trivsel. Mere indflydelse til medlemmerne og medlemsbonus"

Kontakt: gitte@gittejust.dk

Mona Madsen, Birkerød

"Det er vigtigt, at medlemmer med fodfæste i den daglige virkelighed er med til at bestemme, hvordan Vellivs støtte skal fordeles."

Kontakt: monmadsen@gmail.com

Jesper Eigen Møller, Frederiksberg

"Jeg ønsker med mine kompetencer at bidrage til, at Velliv leverer optimale pensionsordninger og at foreningen gør stor samfundsmæssig gavn."

Kontakt: jesper@emoeller.dk

REGION SJÆLLAND

Leif Skree Larsen, Greve

"Jeg vil kæmpe for optimale løsninger for medlemmerne og afskaffelse af pamperi/uregelmæssigheder som ikke tilgodeser medlemmerne"

Kontakt: lsl@all4food.dk

Maj-Britt Rønnholm Skibsted, Roskilde

"Mit fokus: Rådgivning som sikrer overblik og tryghed og bæredygtige investeringer til den rette pris. Jeg har mangeårig erfaring med pension"

Kontakt: majbritt.ronnholmluplau@yahoo.com

Pernille Bjerre Nielsen, Roskilde
"Jeg er en ung kvindelig revisor, der gerne vil varetage medlemmernes interesse og skabe retning for Velliv"

Lars Erik Clausen, Næstved

"Jeg vil arbejde for, at pensionsformuen kommer til gavn for det danske erhvervsliv og for det enkelte medlem både nu og i fremtiden"

Kontakt: larserikclausen@hotmail.com

Lennart Adler Pehrson, Roskilde

"Jeg vil skabe en mangfoldighed i organisationen. En mangfoldighed der kan rumme alle, og ikke blot kun være politisk korrekt"

Kontakt: lennart.adler.pehrson@gmail.com

Annette Kjølby, Ringsted

"God pension til dig og mig, til ansatte og selvstændige; bæredygtige investeringer; bedre trivsel og mindre stress. Det vil jeg arbejde for!"

Kontakt: annette@kjoelby.dk

Michael Behrens, Vordingborg

"Højere bonus udbetaling. Repræsentantskabets udgifter skal reduceres betydeligt. Gerne en halvering. Det giver flere penge til medlemmerne."

Kontakt: fine@nielsen.mail.dk

Henrik Løgtholt Sørensen, Roskilde

"Vi skal have et mere afbalanceret repræsentantskab, med flere repræsentanter der er dedikeret til Velliv."

Kontakt: henrikls1@outlook.dk

Bernie Pedersen, Skælskør

"Åbenhed, ærlighed og Top fokus på at få skabt en bedre verden for vores børn. Vi har lånt jorden af dem."

Kandidaternes tilkendegivelser er udtryk for deres egne holdninger.