Jeg søger stillere

Har du ikke selv lyst til at stille op til foreningens repræsentantskab, men vil gerne hjælpe andre? Så kan du blive stiller for en kandidat i din region. Det koster ikke noget og det tager kun fem minutter. Du skal bare sende en e-mail til den kandidat, du gerne vil støtte. Men husk at du skal være medlem og bo i samme region som kandidaten!

REGION HOVEDSTADEN

Ole Nygaard Pedersen, Rudersdal

"Jeg vil arbejde for at styrke de demokratiske principper og kommunikationen samt skabe merværdi til alle foreningens medlemmer"

Kontakt: onpole@mail.dk

Jesper E. Skade-Rasmussen, København

"Pensionsformuen i Velliv skal styrke dansk virksomhed og samvirke i fremtidens samfund til sikring af både enkelte forsikrede samt vort land"

Kontakt: skade@mail.dk

Jens Ohlsson, Albertslund

"Velliv skal demokratiseres yderligere - Drop investeringer i miljøgifte (Bayer/RoundUp) - Etik over profit - Honorarer nedsættes med 30 %"

Kontakt: jenso2620@gmail.com

Finn Nicolaisen, København

"Med mine 36 års erfaring og ansvar indenfor investering/finansiering for Nordea vil jeg arbejde for højt afkast og lave omkostn. i Velliv"

Kontakt: finn@nicolaisen.com

REGION SJÆLLAND

Leif Skree Larsen, Greve

"Jeg vil kæmpe for optimale løsninger for medlemmerne og afskaffelse af pamperi/uregelmæssigheder som ikke tilgodeser medlemmerne"

Kontakt: lsl@all4food.dk

Poul Buur, Slagelse

"Styrke demokratiet i Velliv og bruge min erfaring fra foreningslivet til at nå bredt ud med fokus på sundhed, samvær og fællesskab"

Kontakt: poul@buur.dk

Kandidaternes tilkendegivelser er udtryk for deres egne holdninger.