Gå til sidens indhold

Spørgsmål om Velliv Foreningen og Velliv

Velliv Foreningen er en forening, som kunder i Velliv automatisk bliver medlem af.

 • Hvad er Velliv Foreningen?

  Velliv Foreningen er en forening for kunder i Velliv. Alle kunder i Velliv bliver automatisk medlemmer af Velliv Foreningen.

  Velliv Foreningen har ca. 400.000 medlemmer, der er demokratisk repræsenteret igennem et valgt repræsentantskab og en bestyrelse valgt af repræsentantskabet.

  Velliv Foreningen hed tidligere Foreningen Norliv og Velliv hed tidligere Nordea Liv & Pension. 

 • Hvornår er jeg blevet medlem af Velliv Foreningen?

  Du blev medlem, da du tegnede en pensionsopsparing eller en livsforsikring hos Velliv.

  Det kan være, at ordningen er tegnet gennem din arbejdsgiver. Så længe du har en pensionsopsparing eller en livsforsikring i Velliv, er du også medlem af Velliv Foreningen. Medlemskabet er gratis og stiller ingen krav til dig – og du har ret til bonus, hvis du opfylder bonuskriterierne.

 • Hvem er repræsentantskabet i Velliv Foreningen?

  Repræsentantskabet består af ca. 50 medlemmer, der er valgt af foreningens medlemmer. Der er valg til repræsentantskabet hvert fjerde år.

  Antallet varierer, fordi det reguleres efter hvor mange medlemmer, der er i de fem regioner, som medlemmerne er opdelt i.

 • Hvad gør jeg, hvis jeg er medlem af Velliv Foreningen, men ikke har modtaget et brev om bonus?

  Hvis du er berettiget til medlemsbonus, behøver du ikke gøre mere. Så kommer din bonus automatisk til udbetaling på din NemKonto i slutningen af maj. Men hvis du er i tvivl, kan du ringe til vores bonushotline på tlf. 70 330 331, så kan de hjælpe dig med at finde ud af det.